Krokodilo 2911 Napisano Jul 21, 2022 Ne silazi, 5012 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нема толико лошег уља да би стандардни агрегат због њега зарибо, а то што можда уљна пумпа не ради добро нема везе са уљем. И баш без Мотула на овоме свету да не може моторцикл да се вози, са тим се уопште не слажем.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2911 Napisano Jul 21, 2022 Ne silazi, 5012 postova Prijavi odgovor kao problematičan Пробајте:Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2911 Napisano Jul 22, 2022 Ne silazi, 5012 postova Prijavi odgovor kao problematičan FAMOUDITAKTSent from my SM-G955F using TapatalkУ Фамоудитакту има више петролеја него уља, то је чисти промашај и није ми јасно ко одобрава продају истог.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2911 Napisano Jul 22, 2022 Ne silazi, 5012 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko reci smijem li sipati u kineski skuter pedu 2t 50cc Eneos ulje Ultra Racing fully synthetic with Esters sae 15w50?Imam 4 l ovog japanskog ulja dao mi rodjakСамо у ситуацију ако немаш друго јер старо правило је да је мање зло, имати било какво уље од немати никакво. Ова уља се тешко отапају у бензин што није случај са 2Т уља где то иде практично моментално и тако бензиска пара кретајучи се кроз агрегат наноси уље свугде где треба.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 811 Napisano Jul 22, 2022 Zainteresovan, 499 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno receno majstore, isto kao kada bi pitao "imam paket zejtina, moze li se koristiti u 4t motoru X marke". Moze ukoliko si u pustinji ostao bez ulja da bi se dovukao do prvog prometnijeg mesta i nista mu nece faliti, bolje je i takvo nego nikakvo. U normalnoj eksploataciji jednostavno ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...