cikuntopola 96 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih marushin kacigu ima li neko iskustva sa tom markom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Imalo je bar dve teme pa probaj da nađeš. Ja sam prezadovoljan osim vizirom na kome oce da pukne zubić (puklo i meni i drugu). A gde ćeš da kupiš? Jel se situacija oko uvoznika nešto promenila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan teme sam pokusao da nadjem ali sam samo nameteo na neku reparaciju marushin kacige oko uvoznika nista novo tj. niko u srbiji vise ne uvozi tu marku ali vidim da je neku poprilican popust u louisu http://www.louis.de/_208ed612b4587b26e3a8bcf32764ee4865/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=17&anzeige=0&page=0&artnr_gr=216221 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 10, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Prodavnica je bila u Trznom centru MONDO u Zarkovu, ul. Trgovacka (kod Maxija). Zna li se gde je preseljena i dal' je uopste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, nisi napisao koji model je u pitanju posto koristim marushin 778 mogu ti reci da meni lose dihtuje vizir, i sad je pocela da magli ali nije strasno dok nisam oprao vizir desetak puta nije maglila skoro uopste i da vizir sam zadihtovao sa dodatnom gumicom i sad je o.k. ventilacija solidna unutrasnjost dosta udobna. A u louis-u je bilo i nolan n62 na popustu dok je u bgd-u bilo grex kaciga na popustu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan imas tri teme o ovim kacigama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ares pa daj link brate mili. u pretrazivacu ne izbacuje. Sloboleo i ja sa mislio da uzmem 778 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duks 5 Napisano Mart 19, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: Kymco Agility 50(80)cc, BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Ćao, Poslednje dve godine imam Marushin 999 kacigu i evo mojih zapažanja vezano nju: Pozitivne strane: - Veoma je lagana, veličina XL je 1300gr (Nolan N62 je 1390 gr u istoj veličini) - Ima dobro strujanje vazduha, lepo hladi glavu pri visokim temperaturama - Antifog je direktno na viziru preko cele površine (nije kao kod Nolana dodatak na jednom delu vizira) i veoma dobro radi posao - Veoma veoma veoma udobna (Ono što je meni bilo najbitnije pri kupovini). Po mom mišljenju (a mišljenje je kao dupe, svako ga ima ) mnogo je udobnija od moje druge kacige Nolan N62 kao i od Nolan N82 koju sam ima prilike da probam u par navrata. Negativne strane: - Vizir malo slabije dihtuje (kada radi kako valja) - Posle par meseci kaciga - vizir su malo promenili oblik i vizir nije mogao da se zatvori do kraja(ja sam poprilično glavat pa ovo nije ni čudo ). Problem se manifestuje u tome što kad vizir spustiš do kraja posle par sekundi se otvori za jedan zub. Ako voziš leti to je skoro pa pozitivna strana, tako sam ga držao i dok je radio kako valja, ali ako je malo hladnije neće ti se dopasti. Ono što je zanimljivo je da sam celu ovu zimu kacigu držao malo pritisnutu i oblik joj se vratio, sad vizir radi kako treba . - Deo unutrašnje zaštite kod brade-usta se razglavio i stalno se pomera Osim ovoga treba napomenuti da ima D-Ring kopčanje koje je navodno dosta sigurnije od drugih ali nema šanse da ga zakopčaš u vožni ili sa rukavicama na rukama. To je ono što sam mogao sam da se prisetim, ako imaš još neko pitanje udri, rado ću da odgovorim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Mart 19, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nosio je nekoliko godina...zadovoljan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Riff 1 Napisano Mart 19, 2011 U prolazu, 8 postova Motocikl: Naked Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro će biti dve godine kako je imam,zadovoljan . Sa vizirom nemam problema,antifog vršio posao kao i prvoga dana. Sloboleo vizir se iz unutra samo spere mlakom vodom i eventualno blago protrljati prstima dok se spira pa ga ostaviti da se osuši. Ako si prao nekom špecijom ili drgačije ,verovatno si sprao anti fog sloj Slažem se sa većinom što je Duks napisao, jedino bih dodao da kod mene na nejkedu pri većim brzinama postaje malo bučnija,ali bože moj..... Evo i stare teme o Marushin kacigama http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/11124-marushin-kacige/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...