struja-ns 4 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: u potrazi... Prijavi odgovor kao problematičan E ovako...na apriliji rs125 imam gume 150/60/17 i 110/70/17.mislio sam da stavim napred gumu 120/70/17... Dali neko moze da mi kaze sta ce se desiti,dali ce motor biti stabilniji,kako ce se ponasati i slicno?? hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 10, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan U teoriji bi mogao biti stabilniji na autoputu pri velikoj brzini, ali mislim da bi se teze osjetilo. U svim ostalim slucajevima osjetan minus. RS125 je bas lijep i s fabrickim gumama. A toliko prosirenje bi bilo jedva primjetno (vizuelno). Cemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Decembar 10, 2010 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moje skromno misljenje je da ne bi osetio neku veliku razliku u voznji. Ja kada bi kupovao gumu namenski kupio bih onu koju preporucuje proizvodjac a ako bi imao gumu koja se tako malo razlikuje onda bi stavio nju... srpska posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
struja-ns 4 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: u potrazi... Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto ne mogu da nadjem gumu koja bi mi odgovarala,a video sam da dosta njih koji voze trke sa ovim motorom stavljaju napred 120 sirinu,pa sam mislio da je motor mozda stabilniji po krivinama. pa sam postavio temu da vidim misljenje ostalih(za to i sluzi forum) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 10, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ih stavljaju zato sto ne mogu da nadju druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako vec stavljaju za trke onda mozes i ti komotno, recimo znam da na automobilu znatno sire gume od standardnih mogu malo da povecaju potrosnju i u zavisnosti od tipa automobila mogu da skrate vek leajevima na tockovima i sl, ali u tvom slucaju to bi bilo neznatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...