lalajko 2021 Napisano Februar 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nije skup ovaj hotel: 30bgn jednokrevetna, 45 dvokrevetna, a 60 trokrevetna soba. Vredi razmisliti. Mada sam ja za satoraski smestaj, ali ko hoce hotel... E da, planirani datum polaska je najverovatnije subota, 2-gi jul. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 27, 2011 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan E da, planirani datum polaska je najverovatnije subota, 2-gi jul. Odgovara mi datum u potpunosti, kao da sam ga ja birao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ulaz u Bugarsku ce biti na prelazu Vrska cuka iza Zajecara. Poseticemo ovo (hvala Ugac): Rabiša jezero (Рабишко езеро) Pećina Kozarnika (Козарника) Belogradčička tvrđava (Тврђава Белоградчик) Imate vise ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan E da, planirani datum polaska je najverovatnije subota, 2-gi jul. Vreme i odakle, ako se zna, naravno. Pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Polazak je najverovatnije iz Beograda. Nije predvidjena velika kilometraza prvi dan, pa ni vreme polaska nece biti sa prvim petlovima. Zato ce nocenje biti na jednom jezeru, a popodne kupanje i suncanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 27, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Polazak je najverovatnije iz Beograda. Nije predvidjena velika kilometraza prvi dan, pa ni vreme polaska nece biti sa prvim petlovima. Zato ce nocenje biti na jednom jezeru, a popodne kupanje i suncanje! OK, ionako svi putevi vode u Kragujevac... Ako mozes i kad stignes valjalo bi da imamo kompletan plan puta, kilometraza, dogadjaji, obilasci..., ipak da bi se ljudi prijavili potrebna je neka informacija. E sad, sve sto je potrebno, oko organizacije, raspolozen sam da pomognem. i da, bilo bi interesantno kada bi svi prijavljeni pored svog imena naglasili svoje raspolozenje oko smestaja. Bilo bi lepo imati komsiju na livadi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 28, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Postavicu ovde povremeno fotografije predela, puteva ili turistickih znamenitosti koje cemo obici. Jedan od puteva koje cemo proci je i ovaj sa slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 28, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 28, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 28, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dosta za danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 28, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, lepo ovo izgleda, išao bih i ja tamo Ali ne znam da li će Fazer moći da pređe preko ovih "dobrih" puteva prema Laletovom kriterijumu Mislim na ovu sliku, recimo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Februar 28, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ovaj put? Izleda ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Februar 28, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ovaj put? Izleda ! Nalazi se blizu pećine Djavolje grlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HULK@KG 65 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Prva prestonica moderne Srbije Motocikl: 90 jahre Prijavi odgovor kao problematičan Uh, lepo ovo izgleda, išao bih i ja tamo Ali ne znam da li će Fazer moći da pređe preko ovih "dobrih" puteva prema Laletovom kriterijumu Mislim na ovu sliku, recimo: Uh za Varadera natovarenog je ovo egzibicija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 28, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ovo Mostar? Zabranjeno je za saobraćaj... Daj Lalajko lokacije ovih sličica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Februar 28, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ali sumnjam da ću moći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Opa lalajko sad si me malo uplašio kako ču ja sa mojim HD jem i saputnicom plus prtljag proči preko toga? Ima li puno takvih dionica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 1021 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti drži relacije zg-bg, to je idealna deonica za tebe, ali za ovakve razglednice treba imat motor. Borise,ovo je otvorena provokacija,sto kazu kod nas "ko ce kome ako nece svoj svome"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti drži relacije zg-bg, to je idealna deonica za tebe, ali za ovakve razglednice treba imat motor. Borise,ovo je otvorena provokacija,sto kazu kod nas "ko ce kome ako nece svoj svome"! Pero uopšte se ne sekiram,več sam navikao,da jadnici pljuju po mom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 28, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ako planirate neki asfalt, javite. Bio sam zagrejan za djir, ali ove cuprije .... za R-ku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 28, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ama kakva voznja po ovom mostu?? Ovo je turisticka atrakcija za pesacku posetu, ne za voznju motorom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Februar 28, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Ama kakva voznja po ovom mostu?? Ovo je turisticka atrakcija za pesacku posetu, ne za voznju motorom! Opa sad ču moči lakše,da spavam,još malo pa pukla stotka do odlaska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...