MPKosa 21 Napisano Decembar 9, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Posto slabo ide prodaja a i situacija se malo promenila moguca je zamena. Menjam CB 750 1996 za SRAD 600 / 750 ili CBR 900RR http://www.polovniau...750_sevenfifty/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Decembar 9, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan A za auto ? Toyota corolla '99 2.0d Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laban 1 Napisano Decembar 10, 2010 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako nista ne uradimo sa prodajom, na prolece mozemo da pravimo kombinacije ja prodajem srada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Decembar 11, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan A za auto ? Toyota corolla '99 2.0d hvala na ponudi ali auto koji mi odgovara vec imam ako nista ne uradimo sa prodajom, na prolece mozemo da pravimo kombinacije ja prodajem srada mozda i pravimo kombinacije, posto prodaja ocigledno ne ide nikako a ne slabo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Decembar 13, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Prosirujem listu zamene za jos jedan model : 1. Suzuki gsxr 750 SRAD 2. Suzuki gsxr 600 SRAD 3. Honda CBR 900 RR 4. Kawasaki ZX7R (ne zxr 750!) Ako je slucajno neko zainteresovan za kupovinu kesom, cena je naravno spremna solidnoj korekciji, a sto se tice zamene podrazumeva se neka moja doplata. Sve u svemu - zacin C stvar dogovora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Decembar 22, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Nesto slicno za zamenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Decembar 29, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Prosirujem listu zamene za jos jedan model : 1. Suzuki gsxr 750 SRAD 2. Suzuki gsxr 600 SRAD 3. Honda CBR 900 RR 4. Kawasaki ZX7R (ne zxr 750!) Ako je slucajno neko zainteresovan za kupovinu kesom, cena je naravno spremna solidnoj korekciji, a sto se tice zamene podrazumeva se neka moja doplata. Sve u svemu - zacin C stvar dogovora Jos jedno prosirenje liste zamena: 5. Yamaha YZF 750 6. Yamaha FZR 1000 - poslednja generacija sa mackastim farom Ps. mozda i zamena za neki lep primerak ZXR 750 -zadnjeg, sa jednim usisom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Januar 3, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, srecni vam praznici! a ja malo da sredim listu zamena, da se bolje vidi mozda neko imao nesto al nije video 1. Suzuki gsxr 750 SRAD 2. Suzuki gsxr 600 SRAD 3. Honda CBR 900 RR 4. Kawasaki ZX7R (ne zxr 750!) 5. Yamaha YZF 750 6. Yamaha FZR 1000 - poslednja generacija sa mackastim farom Ps. mozda i zamena za neki lep primerak ZXR 750 -zadnjeg, sa jednim usisom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...