ZUMBUL 0 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Imam opciju da uzmem KTM 950 SM ali me brine servis. Jel ima neko iskustva sa momcima iz Pro Moto-a ili nekim drugim ko je dobar za KTM-ove?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Imam opciju da uzmem KTM 950 SM ali me brine servis. Jel ima neko iskustva sa momcima iz Pro Moto-a ili nekim drugim ko je dobar za KTM-ove?! Neznam kako je sada , ali do skoro ih je Kocka radio u garanciji.Ako ti motor nije pod garancijom onda hvala bogu majstora ima pa biraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam odlicno iskustvo sa ProMoto-m u NS-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Maj 18, 2007 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan 'Fala, ubedili ste me ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Servis u garanciji rade u Pro moto centru gde imaju i dijagnostiku. Oni su ovlašæeni serviseri ali priznaju i servis u garanciji koji uradi i Kocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi taj Pro Moto servis? Imaju li svoj sajt? Drugaru trebaju neki delovi za skuter, pa mu trebaju kontakti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...