Zlatobradi 39 Napisano Decembar 8, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda Pan European ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem koznu jaknu AXO AV 02 Velicina S, u extra stanju, sa protektorima na laktovima i ramenima i zimskim uloskom. Nije koriscena jer mi je mala. Cena 89,99 evra . Izvinjavam se sto nema slika ali bice ih veceras. 064/133-76-43 Bojan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 8, 2010 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije problem napisi koliko je stara i koji su tvoji gabariti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatobradi 39 Napisano Decembar 8, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda Pan European ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije problem napisi koliko je stara i koji su tvoji gabariti. Jaknu sam dobio pre godinu - godinu i po. Kako mi je vece dupe od ramena nekako sam mogao da je obucem ali ne i da je zakopcam pa sam je ostavio da ceka bolje dane. Mogu da je izmerim i da slikam pa da ti posaljem na mail. Stvarno je dobrog kvaliteta i u odlicnom stanju (sigurno ne bih zajebo nekoga sa foruma). Ako se dogovorimo poslacu ti sve moje podatke da bi znao sa kim trgujes. Ovo, naravno, vazi za sve zainteresovane sa foruma. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatobradi 39 Napisano Decembar 8, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda Pan European ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slika, cisto da se vidi o cemu se radi. Izvinjavam se za kvalitet, ako se snadjem za bolji aparat bice i boljih slika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pasa24 4 Napisano Decembar 8, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Gde Rasirim Sator Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan stavi rodjo normalnu velicinu slike ovo se nista ne vidi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatobradi 39 Napisano Decembar 9, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda Pan European ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos dve slike. Nadam se da ce bar malo da se vidi sta je u pitanju. Uspeo sam i da je zakopcam a mozda bih i mogao da okrenem neki krug sa njom ali bi se posle kafane sigurno go vracao kuci . Samo da napomenem da rukavi nisu narandzasti, kako je ispalo na slikama, vec su crvene boje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatobradi 39 Napisano Decembar 12, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda Pan European ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i zamena za opremu ili nesto za super teneru (centralni stender, roll-bar, nosace kofera...) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatobradi 39 Napisano Decembar 19, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda Pan European ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ili je jakna mnogo mala ili je cena mnogo velika. Kako velicinu jakne ne mogu da promenim 'ajde da probam ovako: sve ostaje isto samo je cena malo drugacija, 70 evrica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatobradi 39 Napisano Decembar 20, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda Pan European ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...