Boba Vet 72 Napisano Decembar 7, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan honda xl 600v transalp,99.god. stari amortizer je majstor juce napunio,sto je dovelo do toga da je potreban veci pritisak da bi se sabio i skoro mu je duplo duzi hod nego pre punjenja . imam par nedoumica: 1.neko kaze da gasni amort. ne moze da se puni ,a neko kaze da moze(majsor je dopunio,po njegovoj prici,uljani deo u kome je falilo ulje i kaze da je amort.gasno-uljani; 2.neko kaze da je amort.dobar ako ga sabijes i on ostane,a neko kaze da treba sam da se vrati,sto je slucaj sa mojim amortizerom; 3.kako da utvrdim koji je amortizer bolji:ovaj napunjeni ili onaj koji je sada na motoru? hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan da li je moguce da niko nezna odgovor??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Decembar 8, 2010 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam,kao prvo,trebalo bi da bas moras da zapnes da bi ga uopste sabio,a kad ga sabijes,amortizer bi trebalo lagano da se vrati gore sam...nadam se da sam ti bar malo pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj napunjeni se vrlo tesko sabija i sporo se vraca,ali mene buni sto majstori kazu da gasni amortizer(kakav je na ta) ne moze da se puni.plasim se da ne rikne posle nekog vremena i da mi majstor nije dzabe uzeo novac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Decembar 9, 2010 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Na taj rizik si u startu trebao da budes spreman,sa tim remontovanim stvarima ti je uvek tako...drugim recima,nikad se ne zna,zato i kosta visestruko manje od novog originalnog dela..Moj savet ti je da sada ne razbijas glavu,nemas nista od toga,vozi se dok traje i uzivaj,a ako opet rikne za neko bas kratko vreme,ti probaj da reklamiras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...