miloraden 2 Napisano Decembar 6, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan 72_1698428_n.jpg] 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 6, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo ,cudo se nisi odlucio za rep od nove 6-ice,ne kazem da ovaj nije lep,ali svi stavljaju bas ovaj od 1-ce. Sad ima dve yzf 750-ice prerade na forumu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 7, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan hoće biti mesta za suvozača? gledam subframe pa mi nešto kratak... hoće btiti neka šara - nalepnica ili ostaje ovako jednobojan? pozrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Decembar 20, 2010 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Januar 1, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan evo jos neka slicica.jos malo pa gotovo.naravno de ce biti zadnje sediste ali moram da izmislim nesto da ga napravim,i zadnju lampu moram da napravim jos mi je to ostalo.planiram da stavim neke nalepnice ali jos nisam odlucio sta bi.ako neko ima neku ideju dobro bi mi dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Januar 1, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su razliciti,ja sam hteo bas obaj rep da stavim.ova mi se najvise svidja nisam video tu drugu 750-ku,moracu da je potrazim :)..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano April 15, 2011 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan Sad ima dve yzf 750-ice prerade na forumu . Bice da ima 3 Imas stop svetlo na lepljenje drzi prilicno dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Februar 16, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan Nova zima i novi projekat....yamaha je dobila novi izgled i nov agregat,ubačena je hiljadarka :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Februar 17, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brawo majstore,swaka cast... Prwo resenje mi se je swidelo ali owo drugo otkida... Stawiljam i ja mojoj i prednji deo oklopa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Februar 19, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Nova zima i novi projekat....yamaha je dobila novi izgled i nov agregat,ubačena je hiljadarka :) Jel si prepakovao menjac od yzf750 i bregaste od njega? to ti je ubitacna kombinacija jel predpostavljam da si stavio od fzr1000 agregat,a on ima samo pet brzrina,a prepakivanjem iz yzf750 manjaca i bregasti takodje na u fzr1000 ne moze da se sadrzi motor i non stop je na zadnjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Februar 21, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan Stavljen je kompletan agregat nije otvaran uopste.šteta je što nije ostao taj menjač sa 6 brzina a bregaste ne bi ni menjao mislim da su im bregaste iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nano 24 Napisano Februar 22, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha YZF 750R Prijavi odgovor kao problematičan Nisu iste bregaste, menjac ima da se nadje za 100e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Mart 3, 2012 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo farovi i vatra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...