KTM+A 547 Napisano Decembar 6, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan neko je ranije farbao delove u boju nikla i postavljao je slike u vezi toga , ali posle ove reorganizacije nemogu nikako da se snadjem . ako neko zna u kom je delu ta tema molio bih za pomoc . ili ako neko zna gde imaju da se kupe farbe u boji nikla kod nas . trebaju mi farbe a ne sprej . hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 6, 2010 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da li na ovo misliš? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55919-ni-hromiranje-ni-nikolvanje-ali-lici/page__pid__965562#entry965562 poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6748 Napisano Decembar 6, 2010 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ja mislim da on misli (izem ti takvu rečenicu ) na Darka iz Svilajnca, koji je hteo da radi, a možda je i počeo, sa nekim bojama koje izgledaju kao hromirane EDIT: darko-dav ili nekako tako bese nick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 7, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ bugsy hvala na pomoci ali nije ta sinoc sam se ubio preko pretrage i nista nisam nasao bilo jebno 5-6 tema u vezi hrom boja ali nista nisam nasao u sustini @ misa-pei hvala na pomoci , da bila tema gde je neko prefarbao neke delove bojom koja je licila na hromirano bilo veoma slicno , pokusacu po niku da nadjem ako neko zna gde ima da se kupi ta farba moze i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6748 Napisano Decembar 7, 2010 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh da je u Lekleru bilo tih boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 9, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh da je u Lekleru bilo tih boja miso izvini a sta je lakler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko jel darko dav menjao nik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 12, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh da je u Lekleru bilo tih boja miso izvini a sta je lakler Da nije mislio na OVO ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 14, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ramirez hvala kontaktirao sam ih pacu videti dali je to to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6748 Napisano Decembar 14, 2010 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Dok ja videh, Ramirez odgovori. Trebalo bi da je to to, tako sam negde iskopao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan A imas i ovako nesto http://vwcar.weebly.com/ Lik je mislim iz Jagodine. Mada izgleda lepo al je za moj standard malo poskupo-ipak je to samo boja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6748 Napisano Decembar 14, 2010 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/137-darko-dav/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 1, 2011 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan A imas i ovako nesto http://vwcar.weebly.com/ Lik je mislim iz Jagodine. Mada izgleda lepo al je za moj standard malo poskupo-ipak je to samo boja! hvala , i meni je poskupo ali mi treba za neki posao u svakom slucaju hvala http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/137-darko-dav/ hvala miso nasao sam temu koju sam trazio preko njegovog profila , nisam nikako mogao da nadjem ni njegov nik ni temu preko pretrage . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...