zozon 6 Napisano Maj 17, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan U organizaciji moto kluba iz Šipova odrzace se moto skup u najavljenom terminu. Planiran je skroman ali lep program: Petak 25. 05. docek i smestaj u kamp, uvece muzicki program. Subota 26.05. Voznja prema izvorima Plive gde ce se napraviti pauza za pice, povratak u grad i defile gradom, zaustavljanje kod kafea "King" koji casti pice, na istom mestu ce se odrzati trke ubrzanja popularno potezanje. povratak u kamp, muzicki program! Kontakt Nikola +387 65 584 786 Par reci o samom mestu desavanja: Šipovo je gradic od 8000 stanovnika, podjednako udaljen od Mrkonjic Grada i od Jajca, 20 km. Šipovo je smesteno u prelep ambijent stoletnih šuma i divljih planinskih reka. Blizina izvora Plive i reka Janj, Sokoènica i Lubovica ga cini nezaobilaznim mestom za turiste, ljubitelje prirode, lovce, ribolovce i kajakase na divljim vodama. Sama voznja do ovog mesta je nesto posebno, od Banja Luke se vozi kanjonom Vrbasa solidnim putem sa mnoooogo krivina, dalje se moze ici kroz Jajce, videti vodopade Plive koji su za vreme zadnjeg rata nestali :?: :?: :?: ..."jedni"su tvrdili da su oni "drugi" skrenuli tok reke (tako divlje i brze), dok su mnogi to shvatili kao bozji znak i poziv na prekid rata! Ne treba zaobici ni Mrkonjic Grad i jezero Balkana. Ovaj moto skup organizuju ljudi iz cistog entuzijazma, prvi im je put i ne treba ocekivati previse ali sam siguran da ko ode nece zazaliti i da ce se cesto vracati u taj kraj! Evo par slika da vidite o cemu pricam... Pliva. Ada na Plivi. Janjski bukovi. ...pa izvol'te... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 17, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Niko se nece pokajati ako dodje! I ja sam skoro po prvi put bio tamo i odusevio se ! Rijeka Janj je nesto jedinstveno sto se mora vidjeti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan znamo ,znamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 18, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan znamo ' date='znamo....[/quote']Dolazis li ovaj put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 3 Napisano Maj 19, 2007 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd - Banovo Brdo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se juce vratio iz Sipova i mogu sve da potrvrdim sto se tice prirodnih lepota. Treba jos pomenuti i Zelenkovac koji treba videti, a nalazi se u blizini Mrkonjica i jezera Balkana. Ali isao sam kolima (ovaj put tako da nije bio celokupan ugodjaj). nadam se da cu sledeci put ici motorom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 20, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih sa jos jednim drugarom isao na ovaj susret. Molio bih nekog iz tih krajeva ili od organizatora da mi se jave zbog par detalja. Hvala. Nadam se dobrom provodu. Krenuli bih natrag u subotu ujutru da bi stigli i na tvrdjavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Maj 20, 2007 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rodom sa Balkane i garantujem vam da je to najlepse mesto na svetu. Potrudicu se da stignem a da ne dobijem otkaz. Kakav vam je muzicki program za subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 21, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rodom sa Balkane i garantujem vam da je to najlepse mesto na svetu. Potrudicu se da stignem a da ne dobijem otkaz. Kakav vam je muzicki program za subotu? Ne mogu pouzdano reci ko sve svira, zaboravio sam da pitam, ali mozete kontaktirati jednog od organizatora: Nikola +387 65 584 786 Ko ide treba da zna da je policija u Republici Srpskoj jako stroga i da su kazne velike, i ja sam bio iznenadjen, svi postuju ogranicenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 22, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel moze neko da mi obezbedi smestaj u tom Sipovu za mene i drugara? Valjda ima neki motelèiæili, neki bungalovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 22, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi' date=' jel moze neko da mi obezbedi smestaj u tom Sipovu za mene i drugara? Valjda ima neki motelèiæili, neki bungalovi.[/quote'] Sredicemo nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 22, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi' date=' jel moze neko da mi obezbedi smestaj u tom Sipovu za mene i drugara? Valjda ima neki motelèiæili, neki bungalovi.[/quote'] Motel "Tetreb" smestaj sa doruckom od 15 do 25 KM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 23, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je spremno i podmazano. Samo nas jako nevreme i oluja moze spreciti, jer je dug put i ne bih voleo da rizikujemo puno. Jedva cekam da krenemo sutra oko 12 popodne. Bice slika. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 24, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A uuuu, hvata me putna groznica. kao dete pred ekskurziju. Jos 4 sata i krecemo. Sve je spremno. Vreme idealno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 24, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Javite se kad stignete! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 24, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan A uuuu' date=' hvata me putna groznica. kao dete pred ekskurziju. Jos 4 sata i krecemo. Sve je spremno. Vreme idealno.[/quote'] Srecan put, dobar provod, uzivajte za sve pare!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 26, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, stigli smo pore sat vremena. Sve je bilo extra. Presli 1156km. Slike sutra. Evo bio sam i u NS na susretu, ali sam jako umoran pa sam morao kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 26, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi' date=' stigli smo pore sat vremena. Sve je bilo extra. Presli 1156km. Slike sutra. Evo bio sam i u NS na susretu, ali sam jako umoran pa sam morao kuci.[/quote'] Gde si bio lepse primljen, bolje ugoscen i tako to...? Pricaj kako je bilo...daj slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 26, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kawa , mimoisli smo se u kanjonu! Nisi nas skontao! ILI mozda jesi? Poslije toga sam razbio motor......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Poslije toga sam razbio motor......... Shta prichash,choveche..?? :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 27, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Poslije toga sam razbio motor......... Jesi li ti dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Postavio je temu u motoristima na drumu... Tamo je i opisao udes. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Maj 27, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=7878&highlight= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 27, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, evo sve sam obradio, zavrsio i postavio. Uzivaj te! http://www.info-sajkaska.com/Moto-Susret-Sipovo.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kawa ' date=' mimoisli smo se u kanjonu!Nisi nas skontao! ILI mozda jesi? Poslije toga sam razbio motor.........[/quote'] Druze izvini, prolazilo je jako puno motorista, svima sam se javio, ali nisam zagledao motore. U svakom slucaju mi je drago da smo se mimoisli. Nas je lako prepoznati. Dva zelena kawasakia. Zao mi je zbog udesa. Video sam jos jedan udes kod Bos. Broda. Strasno!! Cuvajte se i obavezno sva oprema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...