Jump to content

Moto Zajednica

Dobro vece dobri ljudi :)))

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: CBR 600

Veliki pozdrav svim clanovima foruma.Ja sam Dejan i iz Zrenjanina sam.Posto ovaj Frum vodi glavnu rec oko motora da se predstavim i po tom pitanju.Trenutno moja "verna ljuba" je Honda CBR f2. (nista preterano ali mi se uvukla pod kozu).pre nje od zivahnijih motora imao sam Kawasaki Unitrack-a (ne prezaljeni dorat) i ZXR 400.

Klasika sve je pocelo sa 14 god. sa apn-om 4,potom nafrizirani atx koji je morao da ide preko 100 km/h i da drugom dize ba tocak.naravno sav se pokrivio i morao je da nadje drugog gazdu. :zvizduk:

Bio je i jedan bez uspesni pokusaj bavljenja moto sportom(motocross-om) ali posto finansijska situacija nije dozvoljavala ostalo je samo divno secanje. Naravno pozajmljena je bila oprema,kao i motor,a i posto se trka odrzavala u Aleksandrovcu morao sam da se prisljamcim i za put. Ako nista drugo bar imam licencu AMSK Zrenjanin u novcanikud a se podsecam. Pa posto su mi se prsti umorili od kucanja ja vas vise nebi zadrzavao...

A da!!! Da ne zaboravim! Da bi znali da ste pravi ljubimac i postovalac motocikala onda bi sigorno morali da obozavate DUCATI-ja. (naravno mala sala-svako ima pravo na svoj ukus zelje i slicno)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja