deki916R 0 Napisano Decembar 5, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav svim clanovima foruma.Ja sam Dejan i iz Zrenjanina sam.Posto ovaj Frum vodi glavnu rec oko motora da se predstavim i po tom pitanju.Trenutno moja "verna ljuba" je Honda CBR f2. (nista preterano ali mi se uvukla pod kozu).pre nje od zivahnijih motora imao sam Kawasaki Unitrack-a (ne prezaljeni dorat) i ZXR 400. Klasika sve je pocelo sa 14 god. sa apn-om 4,potom nafrizirani atx koji je morao da ide preko 100 km/h i da drugom dize ba tocak.naravno sav se pokrivio i morao je da nadje drugog gazdu. Bio je i jedan bez uspesni pokusaj bavljenja moto sportom(motocross-om) ali posto finansijska situacija nije dozvoljavala ostalo je samo divno secanje. Naravno pozajmljena je bila oprema,kao i motor,a i posto se trka odrzavala u Aleksandrovcu morao sam da se prisljamcim i za put. Ako nista drugo bar imam licencu AMSK Zrenjanin u novcanikud a se podsecam. Pa posto su mi se prsti umorili od kucanja ja vas vise nebi zadrzavao... A da!!! Da ne zaboravim! Da bi znali da ste pravi ljubimac i postovalac motocikala onda bi sigorno morali da obozavate DUCATI-ja. (naravno mala sala-svako ima pravo na svoj ukus zelje i slicno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 5, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Decembar 7, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...