Jump to content

Moto Zajednica

Saug za Yamahu Cygnus

Recommended Posts

• U prolazu, 33 postova
  • Motocikl: Honda CBR F2

motobox ns

Zvao sam ih, nemaju. Zvao sam i Yamaha Plattner u NS, moze da se naruci, a cena je paprena - oko 200 evra, tako da cu potraziti polovan.

Ako neko zna gde ima polovan saug za ovaj 4t skuter - neka napise, i koliko kosta.

Hvala unapred :care:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Probaj od nekog drugog modela. Dosta njih nosi iste agregate. Inace za te sauge bas dobro deru. Meni je bio los na leonardu, ali zbog cene nisam hteo da ga menjam. Lakse mi bilo, kad nece da upali, da zavrnem gas i da verglam 5-6 sec

• U prolazu, 33 postova

Probaj od nekog drugog modela. Dosta njih nosi iste agregate. Inace za te sauge bas dobro deru. Meni je bio los na leonardu, ali zbog cene nisam hteo da ga menjam. Lakse mi bilo, kad nece da upali, da zavrnem gas i da verglam 5-6 sec

Da li znas koji npr. modeli imaju iste takve sauge, i kolika je cena polovnog sauga, orijentaciono?

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Probaj od skarabea ili leonarda ili malagutija...To je verovatno isti agregat kod svih. Na njim se vrlo cesto desava da im ista ta stvar rikne. Cenu ne bih znao. Za speedfight su trazili oko 100evra

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

Imam isti problem, i pošto sam razgovarao sa majstorom Kockom o tome, preporučio mi je da, ako je cena originalnog sauha visoka, skinem svoj i prođem radnje koje prodaju sauhe za kineske skutere (mnogo jeftinije).

Po njemu, bitno je da navoj odgovara (da može da se stavi u karburator), el. konektor može da se prepravi lako. Poenta je u tome da su vrednosti rastojanja otvorenog i zatvorenog sauha u suštini slične i vrlo je varovatno da će raditi posao bilo koji auto sauh.

Ove sezone nisam imao vremena da se bavim ovime, ali je sledeće u planu ovakva opravka.

• U prolazu, 33 postova

Imam jedan nov sauh 1300din samo ne znam kako tvoj izgleda...   

hm, nemam sliku u kompu pa da vidis, u principu svi su mi slicni koje sam video, ali posto se ne razumem puno u mehaniku ne bih sam to skidao, imam drugara koji mi takve stvari odradjuje. Ako ti nije problem postavi sliku tog svog, mozda ga drugar uspe po slici prepoznati, da li bi mi odgovarao ili ne.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja