motoman 50 Napisano Decembar 4, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde bi se mogao naci el. saug za Yamahu Cygnus 125, '98. god. i po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12870 Napisano Decembar 4, 2010 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan motobox ns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoman 50 Napisano Decembar 10, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan motobox ns Zvao sam ih, nemaju. Zvao sam i Yamaha Plattner u NS, moze da se naruci, a cena je paprena - oko 200 evra, tako da cu potraziti polovan. Ako neko zna gde ima polovan saug za ovaj 4t skuter - neka napise, i koliko kosta. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Decembar 11, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj od nekog drugog modela. Dosta njih nosi iste agregate. Inace za te sauge bas dobro deru. Meni je bio los na leonardu, ali zbog cene nisam hteo da ga menjam. Lakse mi bilo, kad nece da upali, da zavrnem gas i da verglam 5-6 sec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoman 50 Napisano Decembar 11, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj od nekog drugog modela. Dosta njih nosi iste agregate. Inace za te sauge bas dobro deru. Meni je bio los na leonardu, ali zbog cene nisam hteo da ga menjam. Lakse mi bilo, kad nece da upali, da zavrnem gas i da verglam 5-6 sec Da li znas koji npr. modeli imaju iste takve sauge, i kolika je cena polovnog sauga, orijentaciono? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Decembar 11, 2010 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj od skarabea ili leonarda ili malagutija...To je verovatno isti agregat kod svih. Na njim se vrlo cesto desava da im ista ta stvar rikne. Cenu ne bih znao. Za speedfight su trazili oko 100evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoman 50 Napisano Decembar 11, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala ti na odgovoru. Ako neko zna tacno gde bih mogao to naci i po kojoj ceni - neka javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Decembar 12, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti problem, i pošto sam razgovarao sa majstorom Kockom o tome, preporučio mi je da, ako je cena originalnog sauha visoka, skinem svoj i prođem radnje koje prodaju sauhe za kineske skutere (mnogo jeftinije). Po njemu, bitno je da navoj odgovara (da može da se stavi u karburator), el. konektor može da se prepravi lako. Poenta je u tome da su vrednosti rastojanja otvorenog i zatvorenog sauha u suštini slične i vrlo je varovatno da će raditi posao bilo koji auto sauh. Ove sezone nisam imao vremena da se bavim ovime, ali je sledeće u planu ovakva opravka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Decembar 12, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan nov sauh 1300din samo ne znam kako tvoj izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoman 50 Napisano Decembar 12, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan nov sauh 1300din samo ne znam kako tvoj izgleda... hm, nemam sliku u kompu pa da vidis, u principu svi su mi slicni koje sam video, ali posto se ne razumem puno u mehaniku ne bih sam to skidao, imam drugara koji mi takve stvari odradjuje. Ako ti nije problem postavi sliku tog svog, mozda ga drugar uspe po slici prepoznati, da li bi mi odgovarao ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Decembar 12, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupindo.com/kupovina/Auto-i-moto/Rezervni-delovi/Autoelektrika/Elektricni-sauh-za-skutere-univerzalni/9219450 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 12, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Razmislite i o rucnom sauhu. Jeste manje komforno resenje, ali je dosta jeftinije i pouzdanije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Decembar 12, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Bas da je jeftinije ne bih rekao, treba ti drugi karb,sajla i rucica. A za neke modele neces to naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...