*zeka* 1182 Napisano Decembar 3, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem polovan mini ATV za klinca od 5 godina.Ili ako znate nekog ko bi mogao da mi preveze jedan iz Slovenije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Decembar 4, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj lik gde sam ja kupio ovaj veci imao je i za klince. Kinez, 50cc nesecam se sad cene-pogledacu kasnije da postavim telefon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 4, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja al na 2 tocka ako treba nekom,mali "japanac" za 100 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Decembar 4, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja al na 2 tocka ako treba nekom,mali "japanac" za 100 evra Daj postavi neku slikicu-ima nas sigurno koji bi uzeli tako nesto za klinca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Decembar 4, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Mini ATV - ima ih u oglasima dosta. http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=77189&trazi=1&ur=1&model=199&m=ATV-MINI-ATV-49 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Decembar 4, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se covek zove Dejan,ja kupio mali kaLasaki od njega za necaka,Odlicna masinica,nemozes naci jeftinije nego kod njega,on to uvozi,ili sta vec,uglavnom ima bas dosta komada,razlicitih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Decembar 4, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Mini ATV - ima ih u oglasima dosta. http://www.moto-berz...ATV-MINI-ATV-49 Da, to je taj lik gde sam i ja kupio moj. Dejan Damjanovic Ako si u blizini, najbolje odes i pogledas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Decembar 4, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Znam za tog lika iz Sapca tj.Dejana,ali mi se nesto ne svidjaju. U Sloveniji imaju bas lepih modela za malo majne pare ili iste plus da ga dovezes www.atvslovenija.com . imam ja al na 2 tocka ako treba nekom,mali "japanac" za 100 evra Postavi sliku ili daj na pp mozda mi se i svidi. Hocu klinca da iznenadim za novu godinu ali se jos dvoumim izmedju nakog atv-a ili nekog malog motorina. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Decembar 4, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan bokilic prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Decembar 4, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bokilic, al ovaj je kao moj a onaj manji je prodao-koliko ja znam. KLIKNI DA POGLEDAS!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Decembar 4, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan E,ulazio sam na ovaj site u slo,da znas da si me posteno zainteresovao,posto sam planirao da sebe obradujem jednim kvadom za novu godinu(sin je jos puno malen za to),video sam da kod njih ima bas interesantnih primeraka od 200-300ccm sto sam planirao za sebe,za jos interesantnije pare. E sad najbitnije od svega je transport i carina,kolko to izadje evropljana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 4, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Znam za tog lika iz Sapca tj.Dejana,ali mi se nesto ne svidjaju. U Sloveniji imaju bas lepih modela za malo majne pare ili iste plus da ga dovezes www.atvslovenija.com . imam ja al na 2 tocka ako treba nekom,mali "japanac" za 100 evra Postavi sliku ili daj na pp mozda mi se i svidi. Hocu klinca da iznenadim za novu godinu ali se jos dvoumim izmedju nakog atv-a ili nekog malog motorina. hvala aj vazi gledacu da ga sutra uslikam,al moram prvo nosac vizira napraviti puko mu je,ajd najbolje kad ja to sklopim da te onda cimnem i posaljem slike moze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 4, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan bokilic prodaje ee prodo je bokilic,jedino ako ima jos neki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Decembar 4, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo ga kao moj http://www.atvslovenija.com/modules/myalbum/photo.php?lid=269 bmw mislim atv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Decembar 4, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bokilic prodaje ee prodo je bokilic,jedino ako ima jos neki jos dva,,ali ja sam u potrazi za jos vecim,doduse cim finansije to dozvole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Decembar 5, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja al na 2 tocka ako treba nekom,mali "japanac" za 100 evra Kad ce slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
basista 20 Napisano Decembar 5, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: MZ Motocikl: Yamaha TDM 900 04.god, Suzuki GS 500 05.god, ATV 110 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i sajt-Dejan Sabac http://malidecijimotorici.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...