johann 850 Napisano Decembar 3, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Momci, i NIKE se konačno setio nas bajkera ovisnika o Goretexu Patike su mi extra videćemo koliko su vodonepropusne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu deluju nice, jesu poklon od preko il si ih pazario kod nas? ako je odgovoro ovo drugo, kolko su u €€€? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 3, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu deluju nice, jesu poklon od preko il si ih pazario kod nas? ako je odgovoro ovo drugo, kolko su u €€€? U Rumi sam pazario za 8.000,00 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekam da ih "iztestiraš" pa daš ocenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Decembar 3, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan patike su odlicne,uzo sam ih u planeti na popustu za 4000.Za sad nisu propustale prodavac mi je garantovo da do clanka moze u vodu bez mokrih carapa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 3, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bas najjasnija svrha ovih patika u kombinaciji sa goretexom. Mislim mogu biti i gumene, ali sta vrijedi kad su do clanaka? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 3, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan patike su odlicne,uzo sam ih u planeti na popustu za 4000.Za sad nisu propustale prodavac mi je garantovo da do clanka moze u vodu bez mokrih carapa. 4.000,00 Zajebavaš il si ozbiljan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Decembar 3, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan patike su odlicne,uzo sam ih u planeti na popustu za 4000.Za sad nisu propustale prodavac mi je garantovo da do clanka moze u vodu bez mokrih carapa. 4.000,00 Zajebavaš il si ozbiljan ? Ako imaju za te pare, ja bih uzeo jedan par u broju 46-46,5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Gde to u planeti? Inace 4000 nije mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 3, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ovaj model po novosadskim prodavnicama i dobro mi deluju. Nisu rađene specijalno za vožnju motora, znači nemaju nikakva ojačanja ni protektore, ali su sigurno bolji izbor od običnih patika. Inače, nije novost da Nike koristi GoreTex i proizvode čak i neke duboke patike koje se zovu Blazer i SB Dunk High, s tim da njih nema kod nas u prodavnicama. Navodno će ih biti, ali se još uvek čekaju zimski modeli. Eh, ti trgovci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan @STROM jel si ih skoro uzeo u planeti za 4 ooo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Decembar 4, 2010 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Pravi Nike već godinama ovo, ali nije za motor. Imam dva para, koristim ih za trčanje po šumi, i za to su ok, ako blato nije preveliko. Džaba ti na motoru što su nepropusne kada su plitke, padne li kiša posle prve veće bare će ti se voda uliti u njih... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 4, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @STROM jel si ih skoro uzeo u planeti za 4 ooo ? Ma zajebava on, Vidi to ovako moj motor ide skoro 320 Km/h,pri tom opterećenju troši oko 1.8 litara/100 km. A kad smanjim brzinu potrošnja mi padne na 0,8-0,9 litara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Decembar 4, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, patike sa Gore-Tex membranom nisu nikakva novost i vec dugo se proizvode i to od strane raznih proizvodjaca.Po mom misljenju plitke patike sa membranom nemaju svrhu.Sto se tice Nike serije ACG (all condition gear)patike, jakne... to je vrhunska oprema i ja sam kupio pre par godina njihove patike bez membrane i nosio sam ih u neverovatnim uslovima planinarenje, lakse penjanje po kamenim liticama... a jos su citave.Osim Nike ACG moja preporuka su jos MERRELL obuca Spanskog proizvodjaca, La Sportiva (Italijanska obuca) i one su se pokazale ekstremno izdrzljive moja preporuka.Pozdrav od trinestog praseta! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Decembar 4, 2010 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan ja bio do planete i kostaju 9 990. da su 4 000 uzeo bi bez obzira sto su plitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 4, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan patike su odlicne,uzo sam ih u planeti na popustu za 4000.Za sad nisu propustale prodavac mi je garantovo da do clanka moze u vodu bez mokrih carapa. 4.000,00 Zajebavaš il si ozbiljan ? hehehe...da ne bude samo: uzeo sam ih vrlo jeftino, zamalo da me uhvate dok sam plaćao Super gilje, nisu baš korisne ali su lepe. Za 4000 din bi ih i ja uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 6, 2010 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Lep model, 4000 je super cena. Pa jel' 4000 ili 9900, kako sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
varadero015 12 Napisano Decembar 12, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: loznica Motocikl: HONDA TA Prijavi odgovor kao problematičan ja platio 7000 ili 8000 u sapcu u nike radnji.imam ih vec vise od pola godine. perem ih vodovodnim crevom i sundjerom dok su mi na nogama...ne pustaju kap!! preporuka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Decembar 13, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan @STROM jel si ih skoro uzeo u planeti za 4 ooo ? Ma zajebava on, Vidi to ovako moj motor ide skoro 320 Km/h,pri tom opterećenju troši oko 1.8 litara/100 km. A kad smanjim brzinu potrošnja mi padne na 0,8-0,9 litara. 320 na sat???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Decembar 13, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @STROM jel si ih skoro uzeo u planeti za 4 ooo ? Ma zajebava on, Vidi to ovako moj motor ide skoro 320 Km/h,pri tom opterećenju troši oko 1.8 litara/100 km. A kad smanjim brzinu potrošnja mi padne na 0,8-0,9 litara. 320 na sat???? Zajebo se ja... nije 320 već 367 na sat ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Decembar 13, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan za sve neverne Tome nije isti model ali su gorotex tu je i racun i slika na racunu nepise model ali to su ove pod velicinom 42.5 nemam razloga da vas lazem zeleo sam samo da pomognem onima koji imaju u planu da kupe ovaj model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Decembar 13, 2010 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam odakle ljudima izraz gorotex, lepo piše na patikama gore-tex, odakle o? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 13, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Strom, kad je bilo to sniženje? Već su te to pitali, ali nisi odgovorio. Ako je to neko zimsko sniženje onda možemo da ga očekujemo uskoro. I još jedno pitanje za tebe: Da li mogu da se nose po ovim temperaturama ispod nule, koliko je hladno u njima? Hvala. @STROM jel si ih skoro uzeo u planeti za 4 ooo ? Ma zajebava on, Vidi to ovako moj motor ide skoro 320 Km/h,pri tom opterećenju troši oko 1.8 litara/100 km. A kad smanjim brzinu potrošnja mi padne na 0,8-0,9 litara. 320 na sat???? Pa zar tvoj ne ide toliko??? Zabrinjavajuće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Decembar 13, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Strom, kad je bilo to sniženje? @STROM jel si ih skoro uzeo u planeti za 4 ooo ? Ma zajebava on, Vidi to ovako moj motor ide skoro 320 Km/h,pri tom opterećenju troši oko 1.8 litara/100 km. A kad smanjim brzinu potrošnja mi padne na 0,8-0,9 litara. 320 na sat???? Pa zar tvoj ne ide toliko??? Zabrinjavajuće... moj ide 340 kad mu sipam gorivo SUPER 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Decembar 13, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan uzo sam ih u oktobru naleteo sam bas na snizenje.Mogu da se noze i zimi tople su i ne propustaju vodu ja isprobo jedina mana sto su dosta krute i treba vise vremena da se razgaze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...