patak 108 Napisano Jul 8, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dane i Koma kreću danas u 12 sa Tašmajdana. Momci SREĆAN PUT i vidimo se za 2-3 meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Jul 8, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, srecan put...hocemo li ovde na forumu dobijati izvestaje ili na nekom drugom sajtu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jul 8, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Momci, samo napred, ako pocnete da sumnjate u svoj cilj, samo pomislite sta ceka u japanu a ne sluzi samo da se gleda ;D Pratis ih sa sajta www.xross-siberia2007.com u uglu pise gde je koma; gde je dane - no kod daneta mi pise da je parkiran 2km/h ??? ???. Jel to znaci da gura po parkingu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 8, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sa Tasha Na poslednoj Cope u tajnosti pokusava da onesposobi Danetovu Afriku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jul 8, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan U tachno 15 h. nashi drugari napustili Beograd .. Cope kachi slike ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 8, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan E pa ponovio sam 100 puta al' evo još jednom: svaka im čast na hrabrosti i neka ih prati sreća! A ti, Cope, davaj slike!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan e, bas mi je zao sto dugo nisam otvarao ovu temu pa im nisam ni pozeleo srecan put...pa nadam se da ce sve biti OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 8, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim na sajtu, Dane je jos uvek u BGu? :) a Koma fino przi... Sto se puta tice, ko umije, njemu dvije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da li sa ovim GPSom nesto nije u redu ili imaju nekih problema sa motorima(ne daj Boze) koma mi je 114metara od Majilovca a dane mi je jos uvek u BG-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 8, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 8, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li sa ovim GPSom nesto nije u redu ili imaju nekih problema sa motorima(ne daj Boze) koma mi je 114metara od Majilovca a dane mi je jos uvek u BG-u Cuo sam se sa Trifunom, svratili su do njega u Majilovac i produzili dalje... Dane se popismanio i odustao :) Salim se, mozda je zaboravio mobilni :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jul 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan hahhahahhahahahahahahahha, e pa drago mi je da cujem,a ne znam zasto nisu isli preko Vrsca-Vatina za Rumuniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jul 8, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim sad su stali kod Golubacke tvrdjave... Pretpostavljam da im je interesantniji ovaj put.. skoro sam prosao tuda i napisao izvestaj sa izleta... definitivno cu da napravim turu niz celu Dunavsku magistralu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 8, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan E zao mi sto nisam postovao ranije... Svaka cast na hrabrosti, u puno srece. Voleo bih da i sam jednog dana podjem na ovakvo putovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jul 8, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan zao mi je sto ne mogah doc da ispratim ove 2 avetinje, al pametni su to momci pa ce mi oprostit srecno manijaci pa da ne upucaju Komu nedje kroz Sibir misleci da je medjed kapitalac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 8, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika sa polaska na put. Start je zvanično organizovan sa AVIA pumpe na autoputu prema Nišu. Odatle je TV ekipa i nas nekolicina motoraša ispratilo svetske putnike ka istočnoj Srbiji, dalje Rumuniji, itd.... Dane je terao solo, dok je koma vozio voditeljku sa TV Enter Rastali smo se na Bubanj potoku uz bi-biip, i mah-mah... Evo slika... Foto: Cope & Hitman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 8, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Još poneka slička... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jul 8, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstori !!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Srecan put i da se dobro provedete !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jul 8, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Sretno Vam bilo Koma i Dane! Par fotki od jučer s žurke(došli doma u 06:00) i s rastanka na Bg aerodromu danas! http://www.motori.hr/forum/index.php?topic=58683.msg1175752#new BTW Mi preumorni ipak stigli doma prije kojih 2 sata!Pozdrav svima iz Bg i Pančeva s kojima smo se krasno družili ova dva dana! ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 8, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Aj da ne budem stereotipan ;D Jel` neko zna devojku sa TV Enter, bilo bi mi drago da nas upozna. Juce je bila zauzeta nisam hteo da smaram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jul 8, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Aj da ne budem stereotipan ;D Jel` neko zna devojku sa TV Enter, bilo bi mi drago da nas upozna. Juce je bila zauzeta nisam hteo da smaram. Sve hoce na gotovo. :D Ajde da to kažu Veci ili Gasho,ali ... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 8, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Komu i pitao da li ona crna cica sa TV ima dečka, muža il šta već.... i u trenutku kad je to trebao da mi kaže - puče veza, i ja ne čuh..... :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jul 8, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Aj da ne budem stereotipan ;D Jel` neko zna devojku sa TV Enter, bilo bi mi drago da nas upozna. Juce je bila zauzeta nisam hteo da smaram. Sve hoce na gotovo. :D Ajde da to kažu Veci ili Gasho,ali ... ??? Sklonio sam poruku.Neznam ,sta ti nije jasno ???Molim te posalji PP.Nemoj ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jul 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigoh kuci.Na iskljucenju sa autoputa prema Pozarevcu sacekali smo nase drugare i bracu Daneta i Komu koji sami ispisuju istoriju srpskog motociklizma.Bili smo Urke, Zozon, Majstor Mile i njegova zena i moja malenkost Dirty.Svi smo ih zajedno uz prisustvo ENTER TV otpratili do Golubca , a Urke i ja do Kladova na predah gde su nas sacekali tamosnji motociklisti kojima se ovim putem zahvaljujem.Takodje zahvaljujem se i Stiskim Orlovima koji su nas sacekali u Majilovcu gde smo se u njihovom kaficu malo druzili sa njima. Dane i Koma su ovog momenta u prvom Rumunskom gradu u hotelu i uveliko spavaju i odmaraju se za sutrasnji dan.Zelim im svu srecu ovog sveta.Za ovaj poduhvat definitivno treba imati petlju. p.s.Pozdrav za ekipu iz Hrvatske, sinoc je bilo divno druzenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 8, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Komu i pitao da li ona crna cica sa TV ima dečka, muža il šta već.... i u trenutku kad je to trebao da mi kaže - puče veza, i ja ne čuh..... :-* :-* :-* Hehe, uvek drug:) Ovaj moj komentar za novinarku je nadam se bio kulturishka, makar ja tako mislim, nema smisla da se pretvori u nesto sto nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...