Jump to content

Moto Zajednica

BEOGRAD-RUSIJA-MONGOLIJA-TOKIO

Recommended Posts

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

ja nis' ne razumem japanerski...

ni moj ga racunar ne razume. bil neko bio ljubazan da promeni font pa da postuje.

No stvarno, hebala te firma, ja bi ih tuzio za nanet dusevni bol. Taj deo sa firmom jedino uspeh procitati. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 795 postova

Opet u Vladivostoku. UZASSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!

sve je opet po starom, hajde da se guramo, urlamo, locemo a kako cemo nesto da zavrsimo? Kazu videcemo.

Uzas ali sta da se radi. isti su ko mi, jednom recju stoka.

Morao sam nazad jer kasnim vec 3 nedelje na posao a kako vidim necu jos barem 2 nedelje do kuce. Javljam vam se cim nesto smislim i budem znao kako i gde dalje, za sada ne znam nista.

Ajde pozdrav i Vladivostoka, ovde j ejos uvek toplo ali sneg ce uskoro. Gledam jutros Magadan +4 hahaah. Ce da bude gde si posao na Rusiju sine hahahaha

• Drug član, 2245 postova

Sad sam zvao Komu. On je sigurno poceo da se drogira.

Ovo je trenutna situacija:

voz mu je zapalio. A kada je sledeci? "Paaa, ove nedelje nema ni jedan a nismo sigurni ni da ce ga biti sledece"  ;D

Raspitivao se i za avion i rekli su mu da avion od Vladivostoka do Moskve (teretni) ide 2 nedelje  ???

Na kraju je ostalo jedino resenje da potkupi sefa stanice da mu ubace motor zajedno sa pismima (ne zne da bude tezi od 160kg ;D - pa toliko ima samo Koma jebote)

Uglavnom, ne uspe li nista, on krece MOTOROM - sam!!!

I dok mi to prica place od smeha...."ta droga je unistila mnoge dobre momke" (Bata Trlaja - Vidimo se u citulji)

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 541 postova

Sad sam zvao Komu. On je sigurno poceo da se drogira.

Ovo je trenutna situacija:

voz mu je zapalio. A kada je sledeci? "Paaa, ove nedelje nema ni jedan a nismo sigurni ni da ce ga biti sledece"  ;D

Raspitivao se i za avion i rekli su mu da avion od Vladivostoka do Moskve (teretni) ide 2 nedelje  ???

Na kraju je ostalo jedino resenje da potkupi sefa stanice da mu ubace motor zajedno sa pismima (ne zne da bude tezi od 160kg ;D - pa toliko ima samo Koma jebote)

Uglavnom, ne uspe li nista, on krece MOTOROM - sam!!!

I dok mi to prica place od smeha...."ta droga je unistila mnoge dobre momke" (Bata Trlaja - Vidimo se u citulji)

Kažem Vam ja da će se Dane prije vratiti , a više toga obići.  ;D  ;) Njih su dvojica do sada mogli funkcionirati,jedan je bio POLUmozak,a drugi sirova snaga.KAd se razdvoje...  ::)

• Drug član, 1777 postova

Pazi ja sam u Kijevu oko 15, 16 ili 17 oktobra. Koma bi trebalo oko 6 oktobra... Inace U Chiti pao sneg, presecen mi je put, xaxa!!!

Nemoj da ste cave da me ne docekate u Kievu...

Inace ovde odlicno vreme, sedim napolju i gledam ruskinje, posle onih japanki, pravo osvezenje :D

Motor sutra dizem i krece u sredu, stize tamo 4 dana posle Kominog xaxa

• Zainteresovan, 795 postova

Azerbejdzanci, jel suste dolari u dzepovima pandura a?  :D

Kako stvari stoje, meni motor stize u cetvrtak vece i aj krecem u petak oko 4-5 ujutru iz Moskve,i planiram u petak vece da budem na u Kijevu. Sve zavisi od granice itd. ali to je 05.10. ne verujem da cete vi stici do tada, ako budete u Kijevu onda super. A mozda se sretnemo i negde usput?

2 Dane: pa stize ti motor za 4 dana kada pratis magova upustva i ne cekas 3 sata da uplatis 200din  :D

Pitanje za sve: Koji je NAJBRZI put od Kijeva do Beograda, ne zanimaju me nikakve krivine, samo da je brzo? U stvari kako najbrze proci Rumuniju kada ulazis sa severa iz Ukrajine?

Hvala

• Drug član, 2245 postova

Koji je NAJBRZI put od Kijeva do Beograda, ne zanimaju me nikakve krivine, samo da je brzo? U stvari kako najbrze proci Rumuniju kada ulazis sa severa iz Ukrajine?

Hvala

klikni ovde valjda ce da ti pomogne

• In memoriam, 170 postova

Koji je NAJBRZI put od Kijeva do Beograda, ne zanimaju me nikakve krivine, samo da je brzo? U stvari kako najbrze proci Rumuniju kada ulazis sa severa iz Ukrajine?

Hvala

klikni ovde valjda ce da ti pomogne

Misliš da oće?

• - enduro sector -, 2147 postova
  • Motocikl: adventure

Azerbejdzanci, jel suste dolari u dzepovima pandura a?  :D

Kako stvari stoje, meni motor stize u cetvrtak vece i aj krecem u petak oko 4-5 ujutru iz Moskve,i planiram u petak vece da budem na u Kijevu. Sve zavisi od granice itd. ali to je 05.10. ne verujem da cete vi stici do tada, ako budete u Kijevu onda super. A mozda se sretnemo i negde usput?

2 Dane: pa stize ti motor za 4 dana kada pratis magova upustva i ne cekas 3 sata da uplatis 200din  :D

Pitanje za sve: Koji je NAJBRZI put od Kijeva do Beograda, ne zanimaju me nikakve krivine, samo da je brzo? U stvari kako najbrze proci Rumuniju kada ulazis sa severa iz Ukrajine?

Hvala

Ajde momci .. Kijew nam je mnogo sewerno :) mnoogo ladno za nashe pojmowe  ;D

Dane ako se spushtish josh malo juznije .. mozesh da bacish koji km i do Azera sa nama :)

Tamo smo oko 15 -og ..

150$ vam uzese... uuuu bre mnogo ste neiskusni... Al ce da vas deru na dalje :D ima vi mene da cekate pod nekim drvetom, koru leba da vam donesem kako ste krenuli, xaxaxa... Cuo sam se sa Komom juce kaze da bas picite ;)

E da, jos jedno pitanje. Jer zna neko koji je najbolji, najlespi put, sa krivinama, zezanjem i zurkama od Moskve do Bgda, posto ne zurim uopste pa bi jos malo da se zajebavam  ;D Uopste mi nije bitno da stignem brzo  8)

• - enduro sector -, 2147 postova
  • Motocikl: adventure

E da, jos jedno pitanje. Jer zna neko koji je najbolji, najlespi put, sa krivinama, zezanjem i zurkama od Moskve do Bgda, posto ne zurim uopste pa bi jos malo da se zajebavam  ;D Uopste mi nije bitno da stignem brzo  8)

Pa spustish se od Moskwe do Kijewa pa na Kerch :) U Sochiju ferri za Poti pa Tbilisi i prawo swe do Baku-a :) Tamo se nadjemo pa cemo dalje preko Jerewana,Harrana,Ankare,Istambula do BG-a .. Taj put ti je onako .. gotiwan :)

E da .. wecheras smo u Arkadiji ....  ;D

U majku vam vasu ;D znaci resili ste jos 150$ da spiskate, hahaha... posli u arkadiju a misle da ce da imaju para i kroz tursku da prodju... hihi...

jer ste nasli knjizaru za rezervne delove ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja