dane@ 98 Napisano Avgust 27, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je Pera poslo iz bolnice... A na nasem sajtu, vec kolko danas oko 30 slika ce da bidne... Evo nas sada na granici sa Kinom, kod nekih trkaca u garazi, budzimo motore, trkacka kola, havarija... Rudi su najaci ljudi na svetu. To je nesto neverovatno, treba ih upoznati. Ovo je jedino mesto gde vole Srbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 27, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dane sine, mora li ta voda?! Pa zar nema neki put? Gde ces kroz reku covece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 27, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan pa taki su ti putevi mongolski, ali stvarno, a ne one sto mozes da vidis na reklami ;D Inace onu jednu zastavu stalno otimamo od ovih sto im poklonimo. Onu iz Radne zene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li popravili Komin amortizer???Kaj je s gumama???Silvijom... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Avgust 27, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, svi na sajt da pogledate Komin novi izvestaj..... Samo im Charlie Chaplin fali..... ;D ;D Ajmo jos malo pajseri!!!!! ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 27, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ne moraju brinuti za budućnost nakon ovoga!Samo treba da otvore vulkanizersku i limarsku radnju! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ludi su ti rusi... ;D Ajmo momci jos samo malo je ostalo do japana a tamo ako odete u Yamahu pozdravite ih u moje ime ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 28, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Brate, sredili amortizer. ne verujes sta sve ovde mogu da poprave. Komi se potrosile zadnje plocice, baja uzeo od kola, bonsek i napravi ih,k ko iz fabrike da su izasle. Dali nam apartman sa saunom. Ludnica. A onaj tvoj anti stop nesto i ne radi. Zamalo glavu da izgubim. Ispustila mi guma u momentu, prednja, i to pri 100km/h na off roadu... Evo sad prze neko meso ovde u garazi, ne ide nam se odavde. Mozda nas i zaposle ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Avgust 28, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za Air Stop me ne čudi kad je riječ o vama dvojici,pa vama niš ne radi,ni GPS,ni motori,ni koferi,ni mozgovi... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Avgust 28, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Carevi, samo napred!!! Citam sve vase opise i prosto ne verujem koliko problema moze da se desi tamo negde u pm, ali covek se nakon nekog vremena navikne i onda samo osmeh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 29, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi pade napamet onaj lik sto je kupovao razglednice gradova u evropi i slao zeni a sedeo 2 kuce od nje kod prijatelja, xexexe:)) Sedite , zajebavate se malo, djakuzi u hotelu, sauna, negde u nekoj Banji u Srbiji i zajebajete nas do jaja )))) ;D ;D ;D Salu na stranu znam da ste prerijski vukovi i da cete sve proci, aj uzdravlje, pa da proslavljamo povretak, a vi se nauzivajte usput !!! Ovo je iskustvo za ceo zivot! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 30, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan citam Danetov izvjestaj od prije 2-3 dana i izdvojicu samo jednu recenicu od koje sam se najezio Pre puta majka me je pitala, 'oces se skrasiti posle ovoga? Sada mogu da odgovorim, NE, TEK SAM POCEO. momci, jedva cekamo da se vratite zivi i zdravi pa da nam pricate dogodovstine... pa makar i gledali slike sa fotosopa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Avgust 30, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Zaista me oduševljavaju ova dva momka! Stvarno imaju i srca i duha a i petlje za ovakve avanture! Bravo! Sa nestrpljenjem očekujem da ih vidim na nekoj TV i njihove putešestvije. A medved od 1200km....hahahahaha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Avgust 31, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Još malo pa su u Vladivostoku! (po gps-u na stranici!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Avgust 31, 2007 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigli u Vladivostok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 31, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan dakle san je ostvaren. sad samo cekamo da se junaci jave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 31, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Al mi smrdi neki alkohol uskoro :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 31, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dakle san je ostvaren. sad samo cekamo da se junaci jave javili se.....ovo im je bio najveci biser do sada!!! Zove Dane Smajsera i kao - e aj molim te uloguj se na onaj nas sajt. Izgubio sam Komu!!! Nemam pojma gde da ga trazim ni da li je iza ili ispred mene ;D ;D (sve se to desava 70km od Vladivostoka) Na kraju ga nadje tako sto mu vidi motor pored puta i Komu kako kenja u sumi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dakle san je ostvaren. sad samo cekamo da se junaci jave javili se.....ovo im je bio najveci biser do sada!!! Zove Dane Smajsera i kao - e aj molim te uloguj se na onaj nas sajt. Izgubio sam Komu!!! Nemam pojma gde da ga trazim ni da li je iza ili ispred mene ;D ;D (sve se to desava 70km od Vladivostoka) Na kraju ga nadje tako sto mu vidi motor pored puta i Komu kako kenja u sumi E kakvi manijaci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 1, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan dakle san je ostvaren. sad samo cekamo da se junaci jave javili se.....ovo im je bio najveci biser do sada!!! Zove Dane Smajsera i kao - e aj molim te uloguj se na onaj nas sajt. Izgubio sam Komu!!! Nemam pojma gde da ga trazim ni da li je iza ili ispred mene ;D ;D (sve se to desava 70km od Vladivostoka) Na kraju ga nadje tako sto mu vidi motor pored puta i Komu kako kenja u sumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Septembar 1, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan dakle san je ostvaren. sad samo cekamo da se junaci jave javili se.....ovo im je bio najveci biser do sada!!! Zove Dane Smajsera i kao - e aj molim te uloguj se na onaj nas sajt. Izgubio sam Komu!!! Nemam pojma gde da ga trazim ni da li je iza ili ispred mene ;D ;D (sve se to desava 70km od Vladivostoka) Na kraju ga nadje tako sto mu vidi motor pored puta i Komu kako kenja u sumi onaj dane stvarno nije normalan... pa toliko JA znam Komu da sam mu mogao rec da trazi po sumi... pa dje ce medjed sem u sumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 2, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Pajseri, pozdrav iz Vladivostoka ;D Sutra krece trajekt za Japan, bazeni saune, restorani. Posle 2 meseca spavanja u pesku i blatu ima da nam legne ko budali samar. Na brodu ima da bude leskovacka mafija, tompus, bazen, kokteli... Pa onda samo preko ograde pegla, pa dalje, xaxaxaxaxa... Idemo sad malo bulju da osolimo, mi smo na moru, jel ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Septembar 2, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo kako ce se provodimo na brodu (ako nadjemo karte za brod haha). Kupio sam pre neki dan konacno papuce. Pre nego sto smo usli u Rusiju otvorio mi se kofer i stvari izletele iz njega. Nestale patike, papuce i pribor za higijenu. U Mongoliji kada sam pitao za papuce 44 gledali me kao vanzemljaka. 40 je najveci broj kod njih. Kada sam se docepao majke Rusije pale su papucke, Ronaldinjo marka hahah. Bolje i Ronaldinjo nego cizme u kojima sam proveo 6000km. Danas cu da kupim i neke paticice, havajka kosuljica. Ulazimo na brod kao gospoda a ima da izdjemo kao stoka hahaha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 2, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Dzavoli-dzavolchichi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Septembar 2, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan otvorio mi se kofer i stvari izletele iz njega. Nestale ........ i pribor za higijenu. Mamu ti debelu...verovatno smdis kao kao tvor. Da te sacekam ja sa asepsolom na granici, cisto da se ne blamiras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...