Jump to content

Moto Zajednica

BEOGRAD-RUSIJA-MONGOLIJA-TOKIO

Recommended Posts

• Drug član, 1777 postova

Ovo je Pera poslo iz bolnice... A na nasem sajtu, vec kolko danas oko 30 slika ce da bidne...

Evo nas sada na granici sa Kinom, kod nekih trkaca u garazi, budzimo motore, trkacka kola, havarija...

Rudi su najaci ljudi na svetu. To je nesto neverovatno, treba ih upoznati. Ovo je jedino mesto gde vole Srbe :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

pa taki su ti putevi mongolski, ali stvarno, a ne one sto mozes da vidis na reklami ;D

Inace onu jednu zastavu stalno otimamo od ovih sto im poklonimo. Onu iz Radne zene...

Brate, sredili amortizer.  ne verujes sta sve ovde mogu da poprave. Komi se potrosile zadnje plocice, baja uzeo od kola, bonsek i napravi ih,k ko iz fabrike da su izasle. Dali nam apartman sa saunom. Ludnica. A onaj tvoj anti stop nesto i ne radi. Zamalo glavu da izgubim. Ispustila mi guma u momentu, prednja, i to pri 100km/h na off roadu... Evo sad prze neko meso ovde u garazi, ne ide nam se odavde. Mozda nas i zaposle ;D

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 309 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly 200

Carevi, samo napred!!!

Citam sve vase opise i prosto ne verujem koliko problema moze da se desi tamo negde u pm, ali covek se nakon nekog vremena

navikne i onda samo osmeh!

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Sad mi pade napamet onaj lik sto je kupovao razglednice gradova u evropi i slao zeni a sedeo 2 kuce od nje kod prijatelja, xexexe:))

Sedite , zajebavate  se malo, djakuzi u hotelu, sauna, negde u nekoj Banji u Srbiji i zajebajete nas do jaja :)))))

;D ;D ;D

Salu na stranu znam da ste prerijski vukovi i da cete sve proci, aj uzdravlje, pa da proslavljamo povretak, a vi se nauzivajte usput !!! Ovo je iskustvo za ceo zivot!

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

citam Danetov izvjestaj od prije 2-3 dana i izdvojicu samo jednu recenicu od koje sam se najezio

Pre puta majka me je pitala, 'oces se skrasiti posle ovoga? Sada mogu da odgovorim, NE, TEK SAM POCEO.

momci, jedva cekamo da se vratite zivi i zdravi pa da nam pricate dogodovstine... pa makar i gledali slike sa fotosopa :)

• U prolazu, 52 postova
  • Motocikl: TDM 850

Zaista me oduševljavaju ova dva momka! Stvarno imaju i srca i duha a i petlje za ovakve avanture!

Bravo! Sa nestrpljenjem očekujem da ih vidim na nekoj TV i njihove putešestvije.

A medved od 1200km....hahahahaha! 

• Drug član, 2245 postova

dakle san je ostvaren. sad samo cekamo da se junaci jave :)

javili se.....ovo im je bio najveci biser do sada!!! Zove Dane Smajsera i kao - e aj molim te uloguj se na onaj nas sajt. Izgubio sam Komu!!! Nemam pojma gde da ga trazim ni da li je iza ili ispred mene ;D ;D (sve se to desava 70km od Vladivostoka)

Na kraju ga nadje tako sto mu vidi motor pored puta i Komu kako kenja u sumi :)

• Podržavam 2

Guest diRRty

javili se.....ovo im je bio najveci biser do sada!!! Zove Dane Smajsera i kao - e aj molim te uloguj se na onaj nas sajt. Izgubio sam Komu!!! Nemam pojma gde da ga trazim ni da li je iza ili ispred mene ;D ;D (sve se to desava 70km od Vladivostoka)

E kakvi manijaci ;D

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

superbk9.gifsuperbk9.gifsuperbk9.gif

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

onaj dane stvarno nije normalan... pa toliko JA znam Komu da sam mu mogao rec da trazi po sumi... pa dje ce medjed sem u sumu :P

Pajseri, pozdrav iz Vladivostoka ;D

Sutra krece trajekt za Japan, bazeni saune, restorani. Posle 2 meseca spavanja u pesku i blatu ima da nam legne ko budali samar.

Na brodu ima da bude leskovacka mafija, tompus, bazen, kokteli... Pa onda samo preko ograde pegla, pa dalje, xaxaxaxaxa...

Idemo sad malo bulju da osolimo, mi smo na moru, jel ;D

• Zainteresovan, 795 postova

Jaooo kako ce se provodimo na brodu (ako nadjemo karte za brod haha). Kupio sam pre neki dan konacno papuce. Pre nego  sto smo usli u Rusiju otvorio mi se kofer i stvari izletele iz njega. Nestale patike, papuce i pribor za higijenu. U Mongoliji kada sam pitao za papuce 44 gledali me kao vanzemljaka. 40 je najveci broj kod njih. Kada sam se docepao majke Rusije pale su papucke, Ronaldinjo marka hahah. Bolje i Ronaldinjo nego cizme u kojima sam proveo 6000km. Danas cu da kupim i neke paticice, havajka kosuljica. Ulazimo na brod kao gospoda a ima da izdjemo kao stoka hahaha.

• Drug član, 2245 postova

otvorio mi se kofer i stvari izletele iz njega. Nestale ........ i pribor za higijenu. 

Mamu ti debelu...verovatno smdis kao kao tvor. Da te sacekam ja sa asepsolom na granici, cisto da se ne blamiras?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja