Joseph B. 142 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da trazim previse...Ali snimite za nas, koji nisu u mogucnosti da prate TV Enter, a zivo ih interesuje...Pliiiiz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 7, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ni ja tu TV enter :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 7, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Enter emituje samo u Bgd-u, ali skoro svi kablovski operateri je imaju, tako da putem nje moze da se vidi u celoj Srbiji. Cak sam video i kod Veceg u Podgorici da i on ima... Videcemo da organizujemo porsle neke DVDove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Jun 7, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo da potvrdim da smo imali Enter TV u Podgorici, a čim se načulo da će biti emitovan prilog, ukinuše je (zbog ove najave sam i primjetio da je više nema). Ostali su nam RTS 1 i 2, Košava sa Dunava i TV Avala... Entera nema, a tako sam se radovao. Barem je takva situacija sa t-com iptv "kablovskom". Valjda se nađe neka dobra duša, da okači to na tjub, pa da možemo da uživamo i više puta u tome. Usput bih zamolio Komu i Daneta da zamole najjačeg turskog hakera na planeti da vrati barem galerije na sajt. Probao sam i ševeningensku i englesku verziju uvijek piše isto: The page you are trying to access does not exist. Please select a page from the main menu. Danetu i Komi svaka čast za podvig. Kad budem mlađi, biću k'o vas dvojica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 7, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Uh jedva cekam da vidim. Bas sam jako nestrpljiv. Ej, a o cemu se radi u prvoj epizodi? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako. Konacno krece emitovanje serijala o nasem putovanju na TV ENTER-u. Prva epizoda se emituje u PONEDELJAK 16-og juna u 22 i 30. Nove epizode ce se emitovati svakog ponedeljka i sve tako dok se ne izvrti svih sest, koliko ih ima. Reprize su nedeljom u 18 i 30, i utorkom, ne znam tacno kad, ali cu da obavestim. uuu bravoo, će izadjete na televizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jun 10, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan sad jos i na tv da vas gledam? a ne pada mi napamet..... ;D aj sa srecom vise! @ kuglager - koristim BBM i ja jos uvijek imam Enter TV. javicu ti kakva je prva epizoda bila ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan sad jos i na tv da vas gledam? a ne pada mi napamet..... ;D aj sa srecom vise! @ kuglager - koristim BBM i ja jos uvijek imam Enter TV. javicu ti kakva je prva epizoda bila ;D E jebiga, mi koji koristimo IPTV od T-coma, nemamo Entar TV, ali zato ces ti kao pravi drugar da nam to snimis na tom reciveru koji si dobio od BBM-a, pa cemo pogledati. On podrzava to, jel tako?! Jel da, da podrzava, jel da?! ;D ;D Jedvaaa cekam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne, ne... Totalno pogresno. Veci gupuje gajbu piva, par flasa viskija, nasece prsute i sira, sve vas pozove kod sebe i gledate zajedno ;D Vidis kako ta moderna tehnologija moze da spreci ljude da se druze... Treba stati tome na put ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne, ne... Totalno pogresno. Veci gupuje gajbu piva, par flasa viskija, nasece prsute i sira, sve vas pozove kod sebe i gledate zajedno ;D Vidis kako ta moderna tehnologija moze da spreci ljude da se druze... Treba stati tome na put ;D Bravooo! Nije ni cudo sto ti imas ozbiljne fanove u Crnoj Gori, kad imas ovakve ideje. Inace, Veci i kuglager su jos davne 1998/1999 hackovali (da, da, rodjaci HACKOVALI) www.united......com , pa sad ako starog ratnog drugara nece da pozove na prsut, sir iz ulja i ledno Niksicko zvano zmija, onda mozemo reci da crni obraz svasta moze da istrpi.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jun 10, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan pazi ti kako se 2 bagre ujedinise... www.unitedbagre.com bi trebalo da osnujete sajt pa zovnete onog Turcina da vam ga odrzava, ka i do sad ;D Dane, znas li ti da imam neku zutu rakiju u frizider, i kad god krenem da je otvaram kaze mi "ne cini to!! budi mudriji nego sto jesi!! sacekaj ekipu pa me onda iskoristi!!" te mislim da je kuckuo taj cas... Space direktore, dovedi kolegu kuglagera na partiju zute rakije, prsutu ti donesi a ja cu obezbijedit Enter TV posto sam cuo da imate neke smetnje na vasu kablovsku cim kisa krene padat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Haahahhahahaaa, kako si se lepo organizovao, sjajno ;D Pazi da se ne istrosi televizor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na mom risiveru ima crveno dugme, kad ga pritisnem i zadrzim 4 sekunde, na otvor do scarta izleti komad prshute. Plus moze da snima emisije, ali stoji da nema Enter TV. E sad, nije meni sto ga nema, vec mi je sto znam da sam ga imao a sad ga nemam. To me vec nervira. Plus moram da pijem zutu, zelenu i bezbojnu rakiju, svi navalili na mene, svaki dan moram da pijem ;D Idem da ulozim ostar protest, mozda do ponedeljka dobijemo Enter TV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na izboru............verovatno znate da treba da planirate godisnje doba za prolaz kroz Sibir.......jedan moj prijatelj (Stefan Dinov) je sa prijateljem na BMW GS 650 F prosao taj put koji planirate samo u kontra smeru od vaseg. On je krenuo iz Australije do Tokija avionom, od Tokija do Vladivostoka brodom i dalje sve motorom do sela Bozica na Vlasini. To se desilo 2005. godine. Zelim vam puno zadovoljstva........cuvajte se ...........niko drugi nece. Samo napred i cekamo lepu reportazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Jun 10, 2008 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Druze nisi u toku, momci su bili, vratili se, pola voznje vec zaboravili ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Jes' bili, ali nismo nista zaboravili, osim opreme i nekih kaseta ;D sitnice... ;D ;D ;D Reportaza ima na nasem sajtu (koji je trenutno u preseljenju, jer smo imali problema sa hostovanjem), jedno 10 strana, fale jos slike da se prebace i najbolji deo, knjiga utisaka ali nasi izvestaji su tamo, pa moze da se cita... A teme je pokrenuta opet, jer krece emitovanje putopisa na TVu... A za Stefana sam narafski cuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan A da, nije problem, ako neko oce da me vodi idem opet ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 11, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan ...prsuta i zuta rakija ??? ???, skocicu i ja caskom da pogledamo prvu epizodu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglager 2 Napisano Jun 11, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ne samo pršuta. Upravo mi javiše da će biti i sira, i to onog što se odmara u maslinovom ulju. Taj sir pravi jedna baba u Grblju pored Budve. Toliko je dobar da je lično Mik Džeger od nje kupio 3 kila kada je iz Budve odletio za Barselonu da imaju tamo za mezu poslije koncerta. I nije što je dobar sir, nego se i boje slažu sa rakijom i pršutom. Al će da uživamo mmmmmmm ;D ;D ;D Volio bih da i Dane bude sa nama, završio sam mu 30 ćevapa u dobro natopljenom somunu sa lijehom luka, plus gajbu hladnog piva. Da ako se dogovorimo oko njegove Afrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ahh, neverovatne se stvari coveku u zivotu desavaju. Pisao sam o mom povratku iz Japana, da je bilo super likova i da sam izmedju njih upoznao i dva Amera koji su pravili reportazu za National Geographic. Jedan je bio pisac a drugi fotograf i hteli su stopm da odu od Vladivostoka do Moskve. Popili smo par piva na brodu, malo se ispricali ali ne znam kako sam izgubio njihov kontakt. Nisam znao da li su uspeli u svojoj nameri, dokle su dosli i kada ce da izadje ta reportaza. Posto sam sada u Americi, svratim juce da kupim neke novine o motorima. Kako nije bilo nista zanimljivo, uzmem i poslednje izdanje National Geographic ne gledajuci sta je na naslovnoj strani. Danas nesto listam i nadjem upravo taj clanak gde i mene pominju u uvodnom delu ;D ;D ;D ;D Neverovatno, da naletim bas na taj broj hahaha. Sutra cu probati da stupim sa tim likovima telefonom pa vam javljam kako su prosli. Do tada evo par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 13, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas nesto listam i nadjem upravo taj clanak gde i mene pominju u uvodnom delu ;D ;D ;D ;D Neverovatno, da Komatovicu, meni je cast sto imam tvoj broj u imeniku mog telefona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Medo , pa ti si celebrity! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan eeeeee tako to krece.... national geographic, pa ce onda animal planet, pa ko zna sto kasnije..... ;D idem na AMAZON.COM da porucim ovaj broj specijalno i cekacu da se vidimo da mi se potpises Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 13, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan sta se desava sa resavanjem problema ne imanja tv enter??? kako mi da gledimo legeede na tveju kad nemademo tu teveliziju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan eeeeee tako to krece.... national geographic, pa ce onda animal planet, pa ko zna sto kasnije..... ;D idem na AMAZON.COM da porucim ovaj broj specijalno i cekacu da se vidimo da mi se potpises :o :o :o Znas li ti koliko to kosta?!?!!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...