djura 28 Napisano Februar 13, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Serijal ce se emitovati na TV Enter, jer smo sa njima imali dogovor jos pre puta. Pocetak emitovanja, sredina-kraj marta. Uhhh, pa kako cemo mi sto nemamo tu televiziju, ja prvi put cujem, sta pokriva ta televizija ??? mozete da kupite DVD na www.amazon.com ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Februar 13, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Sci: Mislim da ti fali Flash instaliran na kompjutor. Tako je Dane, ubacismo firefox i radi kao singerica, zahvaljujem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 18, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Šta se desilo sa sajtom www.xross-siberia2007.com :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 18, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ovog naseg hosta sa vremena na vreme hakuje neki turski haker. I to tako traje 2 dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Februar 18, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Koma - namazati debeli sloj... pece kad piskim a nisam nista..... Dane - ujela me neka zver za prst ajooojjjjjj.... :D ponekad sam ponosan sto vas znam aj dako docekamo vise taj serijal... krenucete na sledecu destinaciju a ovaj materijal necemo pregledat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 25, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Opet glupi turcin... nikako da nalovim da imam brzi internet a da glupan ne stavi neku novu poruku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Februar 26, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa menjajte pristupne sifre. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Serijal ce se emitovati na TV Enter, jer smo sa njima imali dogovor jos pre puta. Pocetak emitovanja, sredina-kraj marta. Ajde kad saznas, okaci ovde da mozemo da pratimo. Evo mart je pa da nepropustimo pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da vjerujem da ja ovo tek sad gledam,dje sam ja bio... jednostavno,svaka cast na ludosti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 8, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da vjerujem da ja ovo tek sad gledam,dje sam ja bio... jednostavno,svaka cast na ludosti! ...zajebavas, pa ceo forum o ovom prica celo leto ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Mart 8, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, sta je sa tim enterovcima, cekaju da ja krenem pa da pocne emitivanje :-[ :-\ Ako ne pocne do kraja marta pravimo demonstracije 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan lost in the space Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna termin emitovanja emisije, evo polovina marta ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Sve se nazalost oduzilo... Nije do nas... Ide sporo, ali bitno je da ono sto je do sada uradjeno izgleda vrhunski... Sajt smo zastitili tako da ga vise ne hakuju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 12, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sve se nazalost oduzilo... Nije do nas... Ide sporo, ali bitno je da ono sto je do sada uradjeno izgleda vrhunski... Sajt smo zastitili tako da ga vise ne hakuju ;D ;D ;D A ciko,ciko kad ce biti neki DVD ili neki DVD-ovi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Sve se nazalost oduzilo... Nije do nas... Ide sporo, ali bitno je da ono sto je do sada uradjeno izgleda vrhunski... Sajt smo zastitili tako da ga vise ne hakuju ;D ;D ;D Da, da bas gledamo, sto je dobroooo, sta je ovo, nestade mi slika...a nema ni tona, ajdeeeeeee viseeeeeee...... :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 475 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan A ciko,ciko kad ce biti neki DVD ili neki DVD-ovi? Ovo i mene bas zanima posto i komp palim retko , a TV bas nikada - hoce li moci da se kupi negde DVD sa materijalom spremljenim za seriju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Mart 13, 2008 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Sajt smo zastitili tako da ga vise ne hakuju ;D ;D ;D ste mu stavili kondom? Sve se nazalost oduzilo... Nije do nas... Ide sporo, ali bitno je da ono sto je do sada uradjeno izgleda vrhunski... Sajt smo zastitili tako da ga vise ne hakuju ;D ;D ;D A ciko,ciko kad ce biti neki DVD ili neki DVD-ovi? e jos da dajem pare na tu dvojicu i odma kvalitetni harikiri da odradim i roknem se na youtube ;D cekacu da izadje na Torrent ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 13, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan 'Rani kera da te ujede. Nego spremaj se ti za jedan kvalitetan docek 1-og maja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 13, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan KAko ste to zastitili sajt kad opet mogu samo sa turcinom da se dopisivam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 13, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan KAko ste to zastitili sajt kad opet mogu samo sa turcinom da se dopisivam? Pa tako sto smo sami na naslovnu stranu stavili, da je on hakovao sajt vec milion puta i da mislimo da je jedan od najacih hakera ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 13, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dane kad pocinje emitovanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 14, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako sto smo sami na naslovnu stranu stavili, da je on hakovao sajt vec milion puta i da mislimo da je jedan od najacih hakera ;D -uvlako ;D ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako. Konacno krece emitovanje serijala o nasem putovanju na TV ENTER-u. Prva epizoda se emituje u PONEDELJAK 16-og juna u 22 i 30. Nove epizode ce se emitovati svakog ponedeljka i sve tako dok se ne izvrti svih sest, koliko ih ima. Reprize su nedeljom u 18 i 30, i utorkom, ne znam tacno kad, ali cu da obavestim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;D! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...