slekic69 11 Napisano Decembar 3, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem IXS termoprekrivac za skutere. Kupljen nov, koriscen mesec dana pa zaboravljen 2 godine u garazi, tako da je odlicno ocuvan. Cena 3000 din. Kontakt telefon: 066 253 690 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dlbr 4 Napisano Decembar 4, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako se montira, preko otvora za odvodjenje vazduha od hladnjaka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 4, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan slika? dimenzija(predpostavljam da nije isto za maxi i male)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4329 Napisano Decembar 4, 2010 Ne silazi, 6653 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da je ko moj OJ, znači ne kači se za skuter fiksno, već samo jednim običnim lastišom, praktično je ko kecelja, vezuje se samo za telo vozača. Laka manipulacija jer nije vezana kaiševima za skuter. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 4, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pitam jer sam uzeo hondu nes 125,pa kontam dali je to bitan detalj za skutere jer niko o njemu ne vodi neku posebnu polemiku! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4329 Napisano Decembar 4, 2010 Ne silazi, 6653 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Svi termo prekrivači koji su ko kecelja su logički univerzalni jer se ne kače na šasiju skutera. Tek kod namenskih, ala Tucano, postoje krojevi koji prate oblik vrata skutera i kopčaju se sa više kaiševa što je ne praktično jer traži vreme da se de/montira. Ja imam univerzalni OJ koji ima kod nogu dodatni rajfesluš koji kad se raskopča, omogućuje da lepo legne preko tunela, a zakopčan je za ravan pod ko na mom skuteru. Inače, odlična stvar za vožnju po ovim niskim temperaturama. Neki imaju već ugrađeno krzno i mislim da ovaj Ixs ima nešto tako. I cena je više nego drugarska. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 4, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan djunta brate,fino se mi ispricasmo! jos da se javi nosioc teme slekic69,pa da razmatramo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4329 Napisano Decembar 4, 2010 Ne silazi, 6653 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Upozno sam čoveka, javiće se. Nećeš pogrešiti ako uzmeš termo prekrivač. Ja moj slatko koristim. A šaljem ti pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slekic69 11 Napisano Decembar 4, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Djunta, kaci se samo oko struka i pada kao kecelja. Koliko se secam, bila je samo ta jedna dimenzija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slekic69 11 Napisano Decembar 12, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 2, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena ove godine! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slekic69 11 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Cena ista, ceka se kupac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan zainteresovan,jos uvek! samo da se finansije malo poprave! jal vaki?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slekic69 11 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ok, javi se, ja sam u Zemunu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan e sluzih vojsku u konjickoj u zemunu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan prodato,moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan mozda izgleda sasavo,iskreno sam nekako i sumnjao u ovaj prekrivac! juce proban,na 90km nista ne duva a od opreme samo trenerica! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...