Jump to content

Moto Zajednica

IXS Termoscud

Recommended Posts

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie

Prodajem IXS termoprekrivac za skutere. Kupljen nov, koriscen mesec dana pa zaboravljen 2 godine u garazi, tako da je odlicno ocuvan. Cena 3000 din.

Kontakt telefon: 066 253 690

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6653 postova
  • Motocikl: đački pešački

Predpostavljam da je ko moj OJ, znači ne kači se za skuter fiksno, već samo jednim običnim lastišom, praktično je ko kecelja, vezuje se samo za telo vozača. Laka manipulacija jer nije vezana kaiševima za skuter.

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

pitam jer sam uzeo hondu nes 125,pa kontam dali je to bitan detalj za skutere jer niko o njemu ne vodi neku posebnu polemiku!

Svi termo prekrivači koji su ko kecelja su logički univerzalni jer se ne kače na šasiju skutera. Tek kod namenskih, ala Tucano, postoje krojevi koji prate oblik vrata skutera i kopčaju se sa više kaiševa što je ne praktično jer traži vreme da se de/montira. Ja imam univerzalni OJ koji ima kod nogu dodatni rajfesluš koji kad se raskopča, omogućuje da lepo legne preko tunela, a zakopčan je za ravan pod ko na mom skuteru. Inače, odlična stvar za vožnju po ovim niskim temperaturama. Neki imaju već ugrađeno krzno i mislim da ovaj Ixs ima nešto tako. I cena je više nego drugarska.

Upozno sam čoveka, javiće se. Nećeš pogrešiti ako uzmeš termo prekrivač. Ja moj slatko koristim. A šaljem ti pp.

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

mozda izgleda sasavo,iskreno sam nekako i sumnjao u ovaj prekrivac! juce proban,na 90km nista ne duva a od opreme samo trenerica!

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja