Asphalt Cutter 13 Napisano Octobar 10, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Banja Koviljača Motocikl: Yamaha XJ-900 ('91.) Prijavi odgovor kao problematičan Citat: castor 08 Октобар 2007, 14:31:45 Fali: Asphalt Cutter - broj telefona. Primljeno k znanju. Broj telefona uredno dostavljen na za to predviđeno mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Octobar 11, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Upisan: coolair. Ubačeno: Asphalt Cutter. Hvala na ažurnosti. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Octobar 11, 2007 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Tonislav Alavanja Ledine-Surcin 063/285-691 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boro_m 0 Napisano Octobar 17, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Prnjavor,Republika Srpska,BiH Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam i ja: Mijic Boro N.Tesle 29 Prnjavor,Rep. Srpska BiH +387 65 611 497 Tu sam ako treba,ali i ako ne treba.Uvijek raspolozen za drustvo i zvane,nezvane i neznane goste.Dobrodosli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Octobar 20, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Siniša Stanojlović 063/663-280 Šabac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Octobar 20, 2007 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Evo i moje adrese: Vanja Drljic,Vuka Karadzica 39,Han Pijesak,RS,BIH TEL. 00387 65 828 950 U Han Pijesku imam radionicu za lakiranje motocikala i skutera, varenje plastike, izradu poliesterskih dijelova i naljepnica. Radionica se nalazi 100m od mag.puta Zvornik -Sarajevo i godinama je svratiste motociklistima u prolazu. Besplatna pomoc na putu u okolini od 70 km svim clanovima BJB i njihovim prijateljima! UVIJEK STE DOBRO DOSLI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 20, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dimitrijevic Aleksandar Dimac. tel:063/572-069. Mladenovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Octobar 21, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ne odlazite u off u ovoj temi,zadnji post je obrisan ova tema sluzi da bi se sto brze i jednostavnije nasao neciji broj telefona ili adresa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Telefonski imenik Da li je moguce podatke, koji bi bili korisceni za telefonski imenik, traziti da korisnik unese prilikom registracije ako zeli? I jedan “check box” kojim kaze npr: potvrdjujem da su podaci tacni i slazem se da moji podaci budu objavljeni u tel. imeniku za clanove BJB foruma. Ukoliko se slaze, ima pristup telefonskom imeniku BJB, a ako se ne slaze sluzba 988 je uvek tu. Na taj nacin bi BJB imao jedan centralizovani telefonski imenik, koji korisnici sami odrzavaju azurirajuci svoje podatke. Pocetna stranica telefonskog imenika bi mogla imati sledece opcije: Sortiraj i/ili grupisi prikaz po sledecm kriterijumu: 1) Lokacija (grad i/ili drzava) 2) Model motora 3) Abecedi 4) itd… Trazi: 1) nick-u (tazan naziv, deo naziva) 2) po delu telefonskog broja ili mreznom operateru 3) email adresa (tazan naziv, deo naziva) 4) itd… Mogucnost izbora kolona koje se prikazuju: Recimo da takva baza podataka ima prilican broj kolona (BJB nick, ime, prezime, datum rodjenja, email, email 1, telefon, telefon 1, lokacija, instant messenger, home page, krvna grupa, itd.) Mene konkretno interesuje da vidim kolone: BJB nick, ime, email, telefon i lokaciju. Ali bih voleo i mogucnost dodavanja i/ili oduzimanja kolona u prikazu. Bilo bi dobro imati i wap verziju svega ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Octobar 24, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa svo sortiranje, brisanje ili dodavanje kolona, kao i sakrivanje i otkrivanje kolona ili redova odradiš preko MS EXCEL. Ko ne želi da javno iznese svoje podatke, ne mora. Meni lično može da se javi i obrati ko god pomisli da mu treba moja pomoć, bez obzira da li je član BJB zajednice ili ne. Izvinite za (možda) OFF Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Octobar 24, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Sada to radim u Excelu. I nije zabavno, a nije da ne umem da koristim excel. Poenta 1 je da se izbegne excel attachment na BJB. Poenta 2 je da taj imenik bude azuran onog trenutka kada neko doda ili izmeni podatke. Poenta 3 je ako nekome zatreba broj telefona (a obicno ti zatreba kad je gusto) to moze da pogleda i preko WAP servisa. A ako neko bas zeli da ima i excel verziju mislim da nije veliku problem da se doda opcija "export" sadrzaja on-line imenika u "tab delimited" ili "CSV". Da li su podaci javni ili samo za clanove je samo predlog. Odluka o tome sta je kome vidljivo, i pod kojim uslovima, zavisi ipak od vlasnika foruma. Videcemo sta oni imaju da kazu na ovu temu/predlog. Pa svo sortiranje, brisanje ili dodavanje kolona, kao i sakrivanje i otkrivanje kolona ili redova odradiš preko MS EXCEL. Ko ne želi da javno iznese svoje podatke, ne mora. Meni lično može da se javi i obrati ko god pomisli da mu treba moja pomoć, bez obzira da li je član BJB zajednice ili ne. Izvinite za (možda) OFF Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Octobar 24, 2007 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vukosavljevic Milos BOSKE 064/50-27-396 Mladenovac, ako nekom zapne u i oko mladenovca nek zove tu sam za moje bajkere uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Octobar 25, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Upisani: DonToni, boro_m, Sinisa-Sabac, GS, dimac987, boskegsxr. Pozdrav. EDIT: Upisano: dejang - broj telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICA 0 Napisano Octobar 26, 2007 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ivica Banovic Zarka Zrenjanina 29 Vrsac 064/143-95-11 013/834-813 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Novembar 8, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Dejan Radvanji redAlert 0642046838 Dusanovac Beograd Adresar naravno update-ovan bjb adresar.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 12, 2007 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Bjedov Aleksandar Novi Beograd, blok 45 064/1125822 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Novembar 12, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan ZNAJU ME KAO IVAN HONDA. AKO SE VOZITE DO BELE CRKVE,JAVITE SE KADA STE U PROLAZU. UKOD MENE U KOVINU IMAMO PISTU AKO HOCETE DA MALO POTERATE MOTOR... Sta god da treba tu sam....IVAN IVACKOVIC KOVIN 064 95-92-869 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Novembar 12, 2007 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vladimir Zutic Voje Tankosica 4 23000 Zrenjanin 064 136 11 64 ko god da je u prolazu nek se javi malo da se druzimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Novembar 13, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svima na malom kašnjenu u popunjavanju adresara. Nastavljamo redovno. Upisani: IVICA, redAlert, Cika Kure, Gaya, IVAN R1, Vlada_R1. Fale podaci: IVAN R1 - prezime (barem) i adresa. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Novembar 13, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan G A GA Ljubljana, Drzela +386 31 22 85 46 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Novembar 14, 2007 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjacar 1 Napisano Novembar 18, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja Plavsic Beograd/Sremcica Nemanjica 12a Tel: 064/2297-559 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Novembar 21, 2007 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan TOHOLJ DUSAN JAGODINA Radmila Djordjevica 4/7 064 856 34 56 064 516 34 24 Javite se u svako doba,bilo da se upoznamo bilo da je potrebna pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bmw k1200rs 1 Napisano Novembar 21, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Muzlja Prijavi odgovor kao problematičan Papdi Sebastian - SEBA 062/36-30-36 Kozaračka 10 Mužlja Za pomoc ili druzenje,tu sam u svako doba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Novembar 22, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Upisani: G A G A, dulesotona, nemanjacar, DUKI, yamahamotors. Fale podaci: G A G A - ime i prezime, adresa, yamahamotors - prezime i adresa. Takođe, i prethodno navedeni nisu dostavili podatke. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...