NicolaS 665 Napisano Avgust 22, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Nikola Stamenkovic Beograd / Banjica 064 54 56 380 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 31, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dejan Nešković - Beograd 064/2271-609 065/2271-609 Krvna grupa: 0+ (skoro pa univerzalni donor) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skyivica 1 Napisano Septembar 5, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Stip, MAKEDONIJA Motocikl: HONDA AFRICATWIN 750, RD04 Prijavi odgovor kao problematičan IVICA SIMONOVSKI mob : +389 75462971 mob : +389 70246639 e-mail : skyivica@gmail.com Lokacija : Stip - Makedonija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Septembar 5, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan JASMIN +387 61 813 071 SARAJEVO ako kome sta zatreba il zapne nek slobodno zove tu sam da pomognem..a i usput malo druzenja nikome nije skodilo.. tako da tu sam..pozz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Velimir Milosavljević Karađorđeva 10, 31260 Kosjerić 064/255-0109 ili 069/660-551 velimir.milosavljevic@gmail.com Radno vreme od 0-24 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zillijen 0 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Praha Motocikl: Kawasaki Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nenad Zivanovic Prag, Ceska Republika +420 774 910 840 +381 63 850 1319 zillijen@hotmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slobodan Miletić 0 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Progeo Evolution Prijavi odgovor kao problematičan Slobodan Miletić Banja Luka - Čečava 00 387 65 976 890 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Septembar 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Milojevic Sasa Kragujevac 063/13-13-13-4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
besantesteras 13 Napisano Octobar 20, 2011 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: jinlun 250v Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Jovanov Nenad Pionirska 14 L2 st9 26300 Vrsac 060 14 211 21 063 512 177 moja Suki i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 6, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Bem vas, pa zar sve moram ja ! Toliko dugo niko nece da posle sebe obnovi excel fajl. Ko ne zna neka se snadje, pita, itd. Evo ovo je uradio deda od 39. do ove 49. stranice. Tamo gde nema telefona nije ga postavljac ni ostavio. Tamo gde je pogreseno ili sam ja u brzini , ili je pogresio postavljac. Sve je radjeno po sistemu copy - paste zbog brzine. Ajd i azurirajte redovno ovaj spisak u Excelu. Nisam ni je na platnom spisku pa ipak nesto i radim za sve nas. Ajd Znači. EXCEL FILE - BJB ADRESAR PS Dodato 186 nikova ! bjb adresar 06 nov 2011,49.str - nntom.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merca 0 Napisano Novembar 18, 2011 U prolazu, 4 postova Motocikl: Kawasaki gpz500s Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandar Merca Dubovac (kod Kovina) Tel. 0643511608 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Novembar 18, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Ažurirao sebe ali nikao mi ne ide kacenje fajla, moracu ovako a ko ume nek azurira!! Soryy Čuperkić Saša 062/80-54-600 Kladovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 18, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ažurirao sebe ali nikao mi ne ide kacenje fajla, moracu ovako a ko ume nek azurira!! Soryy Čuperkić Saša 062/80-54-600 Kladovo Odradjeno . Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ažurirao sebe ali nikao mi ne ide kacenje fajla, moracu ovako a ko ume nek azurira!! Soryy Čuperkić Saša 062/80-54-600 Kladovo Odradjeno . Pozzz Evo ga uradjen! EXCEL FILE ADRESAR 20.NOVEMBAR 2011. bjb adresar 20. nov 2011,49.str do #968.zip 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Milenko Bojić Žarka Bokuna 2 Batajnica 0601428321 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atila87 2 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: kovačica Motocikl: honda Prijavi odgovor kao problematičan Atila horvat 060/3020287 ul. nalepkova BR.8 kovačica 26210 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim u Kanadi i ovde nikom ne bi palo na pamet da na ovakav nacin objavi svoje licne podatke. Ne znam ko bi me pre zavio u crno - spameri, lopovi, telemarketeri, prodavci mostova, Nigerijci... Moram da pitam: Da li vi ljudi shvatate koliko nevolja prizivate? Molim da ovo shvatite krajnje dobronamerno. Da vam zelim zlo drzao bih jezik za zubima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Mi ne živimo u Kanadi. Živimo i ponašamo se manje- više u skladu sa sopstvenim okruženjem. Lepo je što si nam skrenuo pažnju na moguće opasnosti. Ali, da se upravljamo prevashodno prema mogućim opasnostima verovatno ne bi ni bili na moto forumu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ookruzenje u kome ovaj forum funkscionise nije ni Srbija ni Kanada nego Internet - globalni sistem za komunikacije. Kao sto ja da pisem iz Kanade i citam sve vase adrese i telefone, tako moze i spamer, prevarant, lopov i ubica. Iz Kanade, iz Srbije ili iz Timbuktu-a. Ako mislite da neko iz Kine ili Nigerije ne moze fizicki da vam naskodi sacekajte dok vam ne ukrade identitet, ne ojadi bankovni racun, ne prepise imanje na drugog, ne pocini zlocin pod vasim imenom, ne... Svet je globalno selo, a Srbija samo selo . Kad smo kod Srbije, koliko u njoj ima onih koji bi platili za informaciju o tome na kojim adresama ima motorcikala primamljivih za kradju? Zahvaljujuci ovom forumu, detaljne informacije moze za dva minuta da im prikupi i dostavi i mali Ubehebe iz Lagos-a. Kalkulisani rizik voznje motorcikla i totalna neodgovornost prema svojoj privatnosti su babe i zabe. Motorcikl je potencijalno opasan samo za tebe i samo dok ga vozis - tvoja adresa na javnom forumu je opasna dok god je ne promenis (cak ni brisanje sa foruma ne pomaze - kes na guglu i drugim mestima to cuva godinama, ako ne doveka) i za sve koji zive na njoj. No, dok ima dovoljno lakih meta lopovi i prevaranti nikada nece stici do nas bolje zasticenih (ne gajim iluziju da sam potpuno bezbedan, ali bar ne delim svoje podatke sakom i kapom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Decembar 25, 2011 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Onda druže uživaj u svojoj bezbednosti. Mi ćemo najebati i za tebe. Al ko nas i je*e kad ne živimo u Kanadi. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan A kako ću ja kad budem prolazio motorom kroz Toronto da pronađem mog druga sa foruma VladCan-a da popijemo kafu??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladCan 249 Napisano Decembar 25, 2011 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Toronto, Ontario, Canada Motocikl: 2002 Suzuki GSF1200S Bandit, 2005 Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan A kako ću ja kad budem prolazio motorom kroz Toronto da pronađem mog druga sa foruma VladCan-a da popijemo kafu??? Kao i svako drugi. Posaljes e-mail na BJBIKERS at ACA dot CC (moja e-mail adresa na ovom forumu), a ja ti odgovorim linkom na kome je moja fizicka adresa, broj telefona, mapa sa "street view", koordinate i uputstvo kako da dodjes do mene podzemnom zeleznicom, autom ili tramvajem, gde da parkiras i na koje zvono da zvonis nosem (kucanje ne radi, a sigurno neces doci praznih ruku) . Oni koji me znaju (ili hoce da me nadju iz legitimnih razloga) ili vec imaju neophodne informacije ili ih lako dobijaju. Zadrzavam pravo da biram sa kim i kako cu da komuniciram. Zivot je kratak za zamajavanje sa Jehovinim Svedocima i nigerijskim astronautima. Pre nego sto se neko pametan seti da je link sa mojim podacima takodje na Internetu moram da vam kazem da su moji podaci tamo sigurniji nego u telefonskom imeniku. Mnogo sigurniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Decembar 30, 2011 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Marko Spasojevic Mob: +38765042954 V.R.Putnika br.6 Kotor Varos (blizu Banja Luke) Postanski kod: 78220 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibika 0 Napisano Januar 5, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki gsx 650f Prijavi odgovor kao problematičan Banai Tibor Stanoja Glavasa 110 Novi Sad 063 8562 558 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Januar 25, 2012 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ookruzenje u kome ovaj forum funkscionise nije ni Srbija ni Kanada nego Internet - globalni sistem za komunikacije. Kao sto ja da pisem iz Kanade i citam sve vase adrese i telefone, tako moze i spamer, prevarant, lopov i ubica. Iz Kanade, iz Srbije ili iz Timbuktu-a. Ako mislite da neko iz Kine ili Nigerije ne moze fizicki da vam naskodi sacekajte dok vam ne ukrade identitet, ne ojadi bankovni racun, ne prepise imanje na drugog, ne pocini zlocin pod vasim imenom, ne... Svet je globalno selo, a Srbija samo selo . Kad smo kod Srbije, koliko u njoj ima onih koji bi platili za informaciju o tome na kojim adresama ima motorcikala primamljivih za kradju? Zahvaljujuci ovom forumu, detaljne informacije moze za dva minuta da im prikupi i dostavi i mali Ubehebe iz Lagos-a. Kalkulisani rizik voznje motorcikla i totalna neodgovornost prema svojoj privatnosti su babe i zabe. Motorcikl je potencijalno opasan samo za tebe i samo dok ga vozis - tvoja adresa na javnom forumu je opasna dok god je ne promenis (cak ni brisanje sa foruma ne pomaze - kes na guglu i drugim mestima to cuva godinama, ako ne doveka) i za sve koji zive na njoj. No, dok ima dovoljno lakih meta lopovi i prevaranti nikada nece stici do nas bolje zasticenih (ne gajim iluziju da sam potpuno bezbedan, ali bar ne delim svoje podatke sakom i kapom). Dodji druze mi cemo te cuvati dzabe , ovo je prelepa Srbija i boljih od nas nema. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...