Aleksandar67 82 Napisano Decembar 1, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem stitnike za ruke za Hondu Transalp 650 ili Varadero 1000 u crnoj ili sivoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cinjin 3 Napisano Decembar 1, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Buraz, ima li negde far za varadera 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Decembar 1, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svojevremeno nalazio kod ovog coveka delove za TA 600. Imao je dobru ponudu. Dejan Trninic 063/636-156 Kanjiza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 4, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ima u louisu lepih stitnika i nisu skupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Decembar 6, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan ima u louisu lepih stitnika i nisu skupi Ima stitnika, ali ja bih originalne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn025 0 Napisano Februar 29, 2024 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari dali neko zna jel se ovakvi stitnici mogu montirati na TA 650... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1894 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Imam na Versysu Acerbis stitnike ali one sa metalnom šipkom presvučena plastikom. Sve je to super za zaštitu od pada ali slabo štiti od vetra, jednostavno nisu dovoljno veliki. Razmisli da bi ti mozda za TA trebali neki gabaritniji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7751 Napisano Mart 1, 2024 (promenjeno) Drug član, 3190 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Tomiću Tomiću... Ccc.... Pogrešne si štitnike kupio Postoji razlog zašto na Dakaru svi teraju rally brush model. Ide i spojler na njega i drugo, aluminijum nije pametan, u slučaju pada elastičnost materijala je bolja osobina od krtog aluminijuma, jer upije deo energije i ne krivi korman. Ne pitaj me kako znam. Njih imao na CRF, najbolja stvar. Promenio Mart 1, 2024 član Andrej_Hotstepper 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1894 Napisano Mart 1, 2024 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Tomiću Tomiću... Ccc.... Pogrešne si štitnike kupio Postoji razlog zašto na Dakaru svi teraju rally brush model. Ide i spojler na njega i drugo, aluminijum nije pametan, u slučaju pada elastičnost materijala je bolja osobina od krtog aluminijuma, jer upije deo energije i ne krivi korman. Ne pitaj me kako znam. Njih imao na CRF, najbolja stvar. Sa njima sam i kupio motor i definitivno ne bi bili moji izbor za ovaj tip motora. Komentar je više bio usmeren na zaštitu od vetra za šta bi ti stitnici na TA, mislim, služili. Imao sam jedan i znam da kad se prevrne ostavlja otisak na zemlji koliko je tezak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sejn 17 Napisano Mart 3, 2024 Svrati ponekad, 139 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma origilne imam,oni su dobri,al mi ruzni,kao lopate za sneg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...