alexanto 4914 Napisano Novembar 30, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege skuteraši, prekosutra je BJB žurka pa mislim da bi bilo lepo da se nađemo tamo. Temu sam otvorio da se prijavimo ko ide i da se napravi neki dogovor oko okupljanja skuteraša, da li da se nađemo ispred ili nekako unutra ili kako već... Red bi bio da se i lično upoznamo... Dakle: - Alexanto, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 30, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Posto najverovatnije dolazim sam,meni odgovara da se nadjemo ispred,ili na parkingu kod hotela Yu... 1.Alexanto 2.Skols Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Novembar 30, 2010 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ja na žalost ne mogu da se priključim, radim u petak ....lepo se provedite na Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze da se dobije malo vise informacija...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 30, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno dolazim, ne znam kada, ali cu se potruditi iako radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4914 Napisano Novembar 30, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze da se dobije malo vise informacija...? Šta te zanima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Sta,gde,kad,kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4914 Napisano Novembar 30, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sta,gde,kad,kako? Odavde "crpi" sve mudrosti vezane za ovu temu... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/55050-prva-velika-bjb-zurka/ A ako ima nešto osim ovoga, tipa gde se naći, kada i slično - to se tek dogovaramo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 2, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto ustajem dosta rano za posao tako da ne verujem da cu doci. Gde planirate da se nadjete i u koje doba u slucaju da navratim bar na picence? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 2, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan i ja radim u petak rano...otkud znam,ja planiram da dodjem oko 21-22h,ne planiram dugo da se zadrzavam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 2, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Aj napravite neki dogovor, tacno vreme i mesto pa da svi koji mogu da se pojave. I da kasnjenje bude max nekih 15ak minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4914 Napisano Decembar 2, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto nažalost ne dolazi na žurku... :'( Drugar snima priredbu a jedan kamerman se razboleo pa moram da ga zamenim. Baš me hoće...prvo vožnja skuteraša pa Ostravica i sad ovo... Lep provod svima, vidimo se neki drugi put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...