a.i.c. 37 Napisano Novembar 30, 2010 (promenjeno) U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo i ja da pokazem svoju drugu ljubav (prva su deca moja),nije bas nesto extra ali sam malo ukusio ovaj nacin bajkerskog zivota,i mogu vam reci da mi se bas svidja.Posto smo u ovoj drzavi bas na extra nivou,razmisljao sam kako i sta bi mogao da izvedem a da bude prilagodjen na chopper stil i uz to i da ne razmisljam o registraciji,i naravno da ne bude previse preradjen zbog atesta.I evo bajk mi re rodjen za vreme leta ove godine i presao sam vise hiljada km-a dosad bez problema i naravno sa uzitkom. Promenio Novembar 30, 2010 član jager Ispravak YouTube linka 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_Kov 93 Napisano Novembar 30, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Cagiva Prijavi odgovor kao problematičan Neradi link za video 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 30, 2010 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan bravo druže! si im pokazao. samo koristi ponekad y umesto j. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Decembar 10, 2010 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan tooo customizacija,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Januar 20, 2011 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bahahaa sad mi zao sto nemam APN! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 20, 2011 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Obozavam projekte pomocu STAPA i KANAPA!!!! A ovaj je DEFINITIVNO takav..... ODLICAN PET!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Septembar 22, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Decembar 15, 2011 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Evo,zavrsila se karijera Harley-Apn-a.Radi se o tome da se nemoze prepisati a drugo sto je za pocetak bio lud i zabavna igra ulusenja kustomizacije.No dosao sam do zakljucka da kustomizacija nije za mene i s time se rodila druga ideja o kojem cete biti obavesteni.Pozz svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...