Boriša 241 Napisano Novembar 29, 2010 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu, nošena jednu sezonu, kupljena nova u Pegazu, stanje 7/10, u pola cene . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 30, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Velicina i cena?? Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Novembar 30, 2010 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan "S" veličina mada meni odgovara i "M" a ova mi je taman, prodajem u pola cene nove ...60e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Novembar 30, 2010 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan "S" veličina mada meni odgovara i "M" a ova mi je taman, prodajem u pola cene nove ...60e. D409 i D419 imaju malo "komotniju" postavu pa obično bude za broj manja odgovarajuća. Ali nije pravilo! U svakom slučaju, ko god kupi ovu kacigu nasleđuje i kompletnu podršku sa naše strane. Srećno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 10, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga i dalje na prodaju cena 5,000,00dinara.....ima i platnenu vreću za nošenje.....može i neki dogovor ako neko ima žensku moto jaknu viška (M size) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 12, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga otišla Mister TroxX u....u zdravlju da je nosi.....može ključić na temu....pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...