banebeograd 7 Napisano Maj 15, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima skupljam informacije i predloge, kako i kod koga da uradim /ako je moguce naravno tako nesto/ pojacavanje /tuning/mog beverly od 500 kubika,naravno ako je moguce znati i cenu i rezultate tog poduhvata, motor je 2005 godiste i presao je oko 5000 hiljada, ima original kofer i prednji vetrobran... zahvaljujem vam unapred pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Tuning je moguc, ali mislim da je to neisplativo i nepotrebno narocito na tom motoru. Snaga motora moze da se poveca za par KS auspuhom, a krajnju brzinu rolnicama. Vjerovatno postoji jos kojekakvih caka za tuniranje ali ja za njih ne znam. Ako te bas intersuje raspitacu sta i kako, ali jos jednom naglasavam da je, bar po mom misljenju, to nepotrebno ulaganje. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...