SrdjanNS 23 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zx6r 636 03' Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam temu postavi na pravo mesto,neka je admini prebace ako sam pogresio. Gde da nadjem polovne delove za SV650n 2001-o,da li neko ima neki telefon,adresu i sl. Potreban mi je davac brzine na prednjem tocku,elekronski (nije na sajlu). Hvala u napred na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Decembar 4, 2010 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam temu postavi na pravo mesto,neka je admini prebace ako sam pogresio. Gde da nadjem polovne delove za SV650n 2001-o,da li neko ima neki telefon,adresu i sl. Potreban mi je davac brzine na prednjem tocku,elekronski (nije na sajlu). Hvala u napred na pomoci. Pa jel to sve od delova što ti treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanNS 23 Napisano Decembar 4, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zx6r 636 03' Prijavi odgovor kao problematičan Za sada samo to,ali bi voleo da imam neki tel. za njegove delove posto se nikad ne zna sta moze da zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 30, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan au, kako proleteše dve godine! nađe li konačno davač brzine, jer je i moj crk`o? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Kod njega moze da se naruci posebno deo koji obicno pukne sa cetiri zuba,unutar pinjona.Nemora da se menja ceo pinjon vec samo taj deo.Vec sam narucivao nekima info na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jun 30, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima gornji trougao za SV650 N novi model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 1, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je elemenat br.24 sa: http://goo.gl/82Qwr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...