Urke 12 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan MK Maratonci iz Doboja,tj. u narodu poznatiji Shone iz Doboja koji je osnivac predsednik i idejni vodja gore pomenutog kluba,a pre svega dobar chovek,pravi moto susret navedenog datuma u navedenom mestu. Od servisnih informacija bitnih za posetioce sledece:odrzavanje susreta u samom centru Doboja na asfaltiranom terenu sa jednim ulazom i obezbedjenjem,spavanje u hotelu na 50m od mesta održavanja susreta za 10 eura bez doruèka uz ulaznicu za moto susret,tako je Shone rekao valjda neæe da zajebe nešto do sada nikad nije. PS: Svaki put do sada smo se dobro proveli znaèi potoci alkohola uz dobro zezanje,reset mozga zagarantovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 15, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Super ali mislim da si omasio pod-forum, ovo treba u moto skupove a ne u putovanja i izlete! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 15, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ova nasa policija bude malo flexibilnija a ne kao prosle godine...... Gledacu da dodjem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 16, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan MK Maratonci iz Doboja' date='tj. u narodu poznatiji Shone iz Doboja koji je osnivac predsednik i idejni vodja gore pomenutog kluba,a pre svega dobar chovek,pravi moto susret navedenog datuma u navedenom mestu.Od servisnih informacija bitnih za posetioce sledece:odrzavanje susreta u samom centru Doboja na asfaltiranom terenu sa jednim ulazom i obezbedjenjem,spavanje u hotelu na 50m od mesta održavanja susreta za 10 eura bez doruèka uz ulaznicu za moto susret,tako je Shone rekao valjda neæe da zajebe nešto do sada nikad nije. PS: Svaki put do sada smo se dobro proveli znaèi potoci alkohola uz dobro zezanje,reset mozga zagarantovan.[/quote'] Mislim da ce sve da bude kako je i obecano nema lazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Ernesto jesam kanda malo omasio pod forum ali nemoj zameriti,ne vole me ovi kompjuteri nikako,a sto se policije tice ko ide kroz Republiku Srpsku nema problema,ako napravis sranje 10KM i teraj,ali u Brcku i na njihovoj teritoriji,oprez sa njihovim pandurima nema dogovora mene su odrali pre nekoliko godina. Ko ide preko Hrvatske samo neka placa drumarinu i nema divljanja po lokalnim putevima,a na autoputu udri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigli mi kuci, jelde pobratime :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Maj 27, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hteli mi da svratimo kad smo se vracali iz Sipova, ali nismo imali vremena za sve. NS nam je bio preèi. Video sam uz put puno motora, tako da verujem da je bilo super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merlin031 0 Napisano Maj 28, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan iz prve ruke bilo je odlicno , kamp devojke i sve ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Maj 29, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan organizator je supak i sta od takvog ocekivati ! a grad kao grad je ok tj van kampa se uvek napravi ODLICNA zurka ! pitajte drtija ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan organizator je supak i sta od takvog ocekivati ! a grad kao grad je ok tj van kampa se uvek napravi ODLICNA zurka ! pitajte drtija ! Zurka je bila stvarno vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Maj 30, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ulaz u rukometni stadijon osnovne skole (kamp)kosta 10 km ili 5 e.pjesaci besplatno,van stadijona bilo je dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Maj 30, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Tri Orla iz Majilovca su bili sa dva motora. Jednoh od njih je Sone vezao za motor i vozaca, ovaj je prespavao put i stigao ziv i zdrav u Subotu da bude domacin. Pozdrav za moju bracu Soneta i Urketa. Nadam se da nikada vise nece da nam se poklope termini pa da uzivamo jedan kod drugog i da se ubijemo oda piva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...