Toro 1 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem stap (cev, teleskop... kako god ga zvali) Fi37mm, duzine 610mm, al moze i duze pa da se krati. Treba mi desna cev. Sve okolo imam i ne treba mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da je toliko tesko naci ovaj deo, neverujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Decembar 9, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Menjam oglas u "kupujem turboraketni motor sa nekog novijeg modela rakete iz svemirskog programa bilo NASA-e bilo neke druge svemirske agencije" pa cu to da nabudzim da mi tocak lebdi u vazduhu. Posto mi se cini da cu to lakse naci nego ovaj stap koji sam do sada trazio Dobro ako se slucajno pojavi neki primerak ovog retkog dela slobodno mi javite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Decembar 9, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja vise komada a za koji ti motor tacno treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Decembar 20, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potraznja i dalje aktuelna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Decembar 20, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan posto niko nema, pogledacu ja sutra. imam sigurno fi37, ali nisam siguran za duzinu. ako te ne mrzi zvrcni me na mob da me podsetis 0641980814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 21, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Menjam oglas u "kupujem turboraketni motor sa nekog novijeg modela rakete iz svemirskog programa bilo NASA-e bilo neke druge svemirske agencije" pa cu to da nabudzim da mi tocak lebdi u vazduhu. Posto mi se cini da cu to lakse naci nego ovaj stap koji sam do sada trazio Dobro ako se slucajno pojavi neki primerak ovog retkog dela slobodno mi javite. imam ja univerzalni svemirski modulator,to pase na tvoj moped 100% :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Decembar 23, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja univerzalni svemirski modulator,to pase na tvoj moped 100% :D Salji brate ne pitam za cenu :D P.S Naravno za teleskopku cevku pitam za cenu, a i trazim je jos uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...