Boki P 48 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima ovo chudo neko u Srbiji? Mnogo mocan i smesan klip 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ja sam ga imao samo gas gas 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Daj podeli utiske sa nama. Koji je fazon, sta si sve radio sa njim? Za sta si ga koristio i za koliko je otisao ako nije tajna:)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uh ovo treba znati voziti. Gledah na TVu trajal takmicenja. Vozaci kurblaju tako sto stoje na motoru. Tj pale ga tako sto motor stoji u mestu,a oni odrzavaju ravnotezu i kurblaju !!?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Novembar 29, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Uh ovo treba znati voziti. Gledah na TVu trajal takmicenja. Vozaci kurblaju tako sto stoje na motoru. Tj pale ga tako sto motor stoji u mestu,a oni odrzavaju ravnotezu i kurblaju !!?? I zamisli sebe tako na CR-kotini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 29, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa mogu ja zamisljam kolko ocu, ali prosuo bi se samo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Jel može riba pozadi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan dve godine je bio kod mene zanimljiva spava al komplikovana tehnika voznje nista posebno nisam uspeo da naucim kako god okrenes posle desetak minuta noge vise nisu tvoje ipak se to uci od malena moze dosta toga da se nauci ali je to ipak za mlade momke mnogo drugara je probalo misleci kao koda je to nesto pa je bilo i smesnih scena samo miki iz rume uhvati fazon iz prve al momak je stvarno vest na svakom motoru sama masina je fantazija vodeno hl ventilator stalno radi 500 obrtaja ler pipnes gas a on kao macka stvarno ekstra agregat zavrsio je u leskovcu covek uzeo za klince dao je meni neki stari ktm oildtajmer sad mije malo i zao sto sam ga dao tesko se dolazi do trijala nece niko da ih donosi od preko je ovde nema kupaca a preko je poskup ai papiri su problem ostalo je samo jedno lepo iskustvo u mom moto zivotu i par slika probao sam i to pa bar znam kako je eto toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan E hvala puno na iscrpnom odgovoru! Jel ima sanse da se registruje nekako? Postavi neke slike ako stignes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Decembar 1, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan moze da se reg ako stigne sa svim papirima od preko ima ih i sa svetlosnom opremom nacicu slike pa stavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...