Fi011 204 Napisano Novembar 26, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da naručim Uvex Enduro kacigu iz louisa - http://www.louis.de/_409d9f75294c58d3fabd68fbaf29019b33/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=832&list_total=19&anzeige=0&artnr_gr=204690, ali sam zapazio ovu Airoh S4 Nero za još manje para, a ima solidan review - http://www.webbikeworld.com/r2/motorcycle-helmet/airoh-helmets/... Za Uvexovu sam čuo da je odličma, ali me zanima da li neko ima, ili je probao ovu Airoh, i šta misli: koja je best buy? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1279 Napisano Novembar 26, 2010 Drug član, 931 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam S4 onaj malo stariji model i mogu samo reci da mnoooooogo duva kroz nju i nije bas za brzine preko 120 kmh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Novembar 27, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam Uvex iz Louisa, prezadovoljan, ne duva, ne magli... Best Buy, sve preporuke!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 27, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan do 00... onda uvex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koristio Airoh S4 tokom leta. Stvarno dobra kaciga za letnje dane, a jos i dobro izgleda. Cim dodje hladnije vreme smetace ti provetrenost i to sto dosta magli. O dizajnu ne vredi raspravljati. Vidno polje odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 27, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba kaciga za zimu i hladnoću, a leti će biti... kuvanje... pritom ona uvexova po meni izgleda stvarno odlično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Novembar 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jako je dobra ta Uvex kaciga... i meni "bode oči" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 27, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dee 30 Napisano Novembar 30, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 - passenger ;-) Prijavi odgovor kao problematičan I moj "suvozacki glas" za Uvex! i za estetiku i za funkciju A ako vec nisi porucio, pozuri, jer se zalihe u Louis-u tope brzinom svetlosti. Nekih modela kojih na site-u ima, u prodaji vec nema. Zamisli koliko su sve te kacige jeftine nekom Nemcu, Italijanu, Francuzu, kada su nama... povoljne... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 30, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan I moj "suvozacki glas" za Uvex! i za estetiku i za funkciju A ako vec nisi porucio, pozuri, jer se zalihe u Louis-u tope brzinom svetlosti. Nekih modela kojih na site-u ima, u prodaji vec nema. Zamisli koliko su sve te kacige jeftine nekom Nemcu, Italijanu, Francuzu, kada su nama... povoljne... jes jes vidim da imaš iskustva kao suvozač - dobar izbor motora hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Novembar 30, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uvex je extra!!!! Kupuj ako jos ima!!! off ...kad vidim taj mitsubishi svasta mi pada na pamet! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dee 30 Napisano Novembar 30, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 - passenger ;-) Prijavi odgovor kao problematičan I moj "suvozacki glas" za Uvex! i za estetiku i za funkciju A ako vec nisi porucio, pozuri, jer se zalihe u Louis-u tope brzinom svetlosti. Nekih modela kojih na site-u ima, u prodaji vec nema. Zamisli koliko su sve te kacige jeftine nekom Nemcu, Italijanu, Francuzu, kada su nama... povoljne... jes jes vidim da imaš iskustva kao suvozač - dobar izbor motora hehe XTZ rules! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 30, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan aha... samo da paprikanci to skapiraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 30, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uvex je extra!!!! Kupuj ako jos ima!!! off ...kad vidim taj mitsubishi svasta mi pada na pamet! imaću pare u januaru, nadam se , pa ako bude... ionako pucam na onu skuplju od 199, pošto nema broja za mene od one koja je na akciji a taj micub... nekako me vrati u adolescentske dane hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3322 Napisano Novembar 30, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan off ...kad vidim taj mitsubishi svasta mi pada na pamet! Nisi jedini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Novembar 30, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pi' bre kak'i ste, ja to stavio zbog brzine, kao asocijacija i tako to ... Sva sreća pa su prošla ta vremena :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3322 Napisano Novembar 30, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na brzinu nas i asocira.... Na sta si ti mislio? :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa knjaz 5 Napisano Decembar 1, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Vardero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao Uvex, prodao pre mesec dana za 140e koliko sam je i platio i naravno pokajao se koliko sutradan. Tu sam kacigu(snizenje) cekao par meseci, ne znam sta mi je bilo da je prodam kada je EXTRA. Porucio novu u Louisu i naravno nema, nestalo. Ne mogu da se iskajem sto sam je prodao. Cisto sumnjam da ces je naci, mozda u novom katalogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa knjaz 5 Napisano Decembar 1, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Vardero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I po ko zna kojoj ceni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Decembar 1, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na brzinu nas i asocira.... Na sta si ti mislio? :zvizduk: ahahahaha... teška priča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Uh sad videh ovu enduro i Moram je videti uzivo i probati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja tu uvex gledam samo nemam gde probati ...airoh nemoj imao je i drug i nije zadovoljan ....moj glas za uvex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fica 25 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan UVEX kacige mogu da se pogledaju u Verano motors-u u Vojvode Stepe. http://www.peugeot-skuteri.rs/catalog/uvex/univerzalna-oprema/kacige/zatvorenog-tipa-integralne/uvex-enduro.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Šta je bre ono na sajtu, sinoć sam gledao na Veranu i cena je stajala 179€, koliko se sećam...il sam izlapeo od vrućine? Zvaću ih danas svakako il ću svratiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 24, 2011 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Airoh S4 probah i nekako mi nije "čučnuo na vugla", a sad nađoh slike modela Airoh TR2, koji mi deluje priiilično zanimljiv TR2 čak i TR1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...