rodic_ru 46 Napisano Mart 16, 2020 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Pa previse su mi mekane viljuske, do duse ne znam koje je ulje unutra sipano, odgovaralo bi mi da su za nijansu tvrdje. Ne bih da "izbijam kamen iz bubrega" zato i pitam vas iskusnije za savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Mart 16, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li to ulje za viljuške rok trajanja? Našao sam otvorenu bcu Bardala skoro skroz punu, ali stoji sigurno 2 god u podrumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Mart 23, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Odradio karantin svoje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Mart 24, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna sitnica odradjena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17211 Napisano Mart 24, 2020 Integrisan, 5065 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/16/2020 at 8:54 PM, zagadjenje said: Ima li to ulje za viljuške rok trajanja? Našao sam otvorenu bcu Bardala skoro skroz punu, ali stoji sigurno 2 god u podrumu Verovatno ima al cisto sumnjam da se pokvarilo za 2 godine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, toomuchsauce je napisao: Jos jedna sitnica odradjena Ne znam cime si farbao, ali se bilo koja "obicna farba" sljusti sa kocionih klesta veoma brzo. Pogotovo ako kapne kocioni fluid. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano Mart 25, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam cime si farbao, ali se bilo koja "obicna farba" sljusti sa kocionih klesta veoma brzo. Pogotovo ako kapne kocioni fluid. Pa obicnim autolakom, akrilnim, kojim sam farbao i na kolima i do sada se nista nije osljustilo posle nekoliko godina...sad valjda nece ni na motoru tako brzo Sent from my LM-G710 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 28, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Resih da se poigram malo u photoshop-u da ubjem dosadu Original: Mozda jednog dana: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Mart 28, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko onaj adapter za tank torbu da mi proda? Za SV-a prve generacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano April 4, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, da li neko zna ova dva srafa na hladnjaku da li su tu samo za ukras da drze ovaj sivi metal i da li bih smeo da ih odsrafim a da mi nista ne iscuri? Posto sam nasao kod kuce neka dnevna svetla koja bih montirao taman na ta dva srafa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 4, 2020 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Samo drze ukrasni lim 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano April 4, 2020 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Montiraj i slikaj da vidimo kako izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano April 5, 2020 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se i ja igrao ovog vikenda. Menjanje ulja u vilama. Kod mene su šteleujće pa će biti interesantno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toomuchsauce 79 Napisano April 6, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan On 4/4/2020 at 7:33 PM, rodic_ru said: Montiraj i slikaj da vidimo kako izgleda Skinuo sam ih ipak, jer su to dnevna svetla za kola ipak i bila su prevelika, izgledalo je kao neka budzevina, svetle jaaako dobro i cisto belo, ali dzaba kada mi se ne svidja Da su one neke manje i da nisu vece od hladnjaka mozda bi i bilo ok I izvinjavam se sto ovako pravim ove kolaze, ali u poslednje vreme nece da mi uploaduje normalno slike, kao previse megabajta zauzimaju...ranije nisam imao nikakvih problema sa tim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano April 6, 2020 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tobom i meni deluju preveliko. Mislim da bi mu neka okrugla lepo "cucnula" da se slazu sa farom i retrovizorima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano April 10, 2020 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Video na instagramu, oduševio se... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stalker92 56 Napisano April 12, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: 2 x '04 Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ufff jest dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano April 12, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda, ali šteta što je mat a ne sjajni lak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano April 12, 2020 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidja mi se jedino taj poklopac zadnjeg sedista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17211 Napisano April 12, 2020 Integrisan, 5065 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, Biker-Boy said: Dobro izgleda, ali šteta što je mat a ne sjajni lak Definitivno mat najgora boja na motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano April 12, 2020 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nema gore A taj poklopac sedišta mi liči na onaj sa TL1000S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17211 Napisano April 12, 2020 Integrisan, 5065 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Biker-Boy said: Nema gore A taj poklopac sedišta mi liči na onaj sa TL1000S Crna mat za motor... ma idi... metalik je metalik <3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano April 14, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozda zanima nekog sira zadnja felna (guma 180) za SV u zamenu za fabricku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano April 21, 2020 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan ... a ja budala ocu da prodam moj da bih kupio enduro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano April 21, 2020 (promenjeno) Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.4.2020. at 21:53, JankelA je napisao: Da li mozda zanima nekog sira zadnja felna (guma 180) za SV u zamenu za fabricku? Ajd pitanje... Jesi li vozio sa tom felnom? Ja nisam ali verujem da je ciklistika slabija, da losije drzi krivinu i teze se natempira na teme. Ali verujem da izgleda fantazija! Kome je sta bitnije, naravno, nego pitam jer me bas zanima. EDIT: Pitaj @Havarisan da li mu je zanimljiva trgovina. Promenio April 21, 2020 član abarth_maniac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...