aleksuzuki 650sv 627 Napisano Jun 3, 2016 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 202cm 105kg, vozim trenutno S 2002, i moram ti reci bas je mali sv... Mada meni su gotovo svi koji mi se svidjaju mali , a i ti si tu negde kao i ja... Imamo isti problem. Ja sam ubacio odstojnike za fuzastere i nije lose malo udaljio polozaj nogu ,i mogu reci da je odlicno imace sam 170 tako da u svakom slucaju radi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7218 Napisano Jun 4, 2016 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan I dobio time da su ti fuzasteri postavljeni više nazad i gore, tj. noge savijenije, meni je to smetalo. Kad je neko baš visok ko kolega on ima problem sa razmakom od stražnjice do fuzastera, em ako ima veliko stopalo, ne može da se uglavi... krenu kolena da bole. Ja sam moje fensi CNC prepustio Abarth_Maniaku, eno on cvrkuće, njemu odgovara. To sve zavisi ko šta preferira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jun 4, 2016 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan stigla LP baterija, zadovoljan sam, vergla odlično. nego se pojavio drugi problemčić; ne pamti parcijalnu kilometražu., nakon gaženja, kreće od nule. jel se neko sreo sa tim!?, da nema neka "memorijska" baterijica u instrument tabli, pa crkla!? Nesto sad razmisljam da ne izgubi kontakt ako nisi lepo ocistio kleme na aku. Meni nesto u glavi da mi je brisao sa sata sve prosle god jer nisam lepo kleme i kontakte ocistio pa kad povuce struju zezne stvar.... Ne znam, pogledaj malo pa ako nisi presmirglaj i namackaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jun 4, 2016 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan A ja htedoh da pitam jel ima guma na rate a da je ok cena, zadnja se bas ispeglala, lepo bas, hoce lagano i da prokliza na zebri kad krecem maaaaalko ostrije! Pa se mislim da je vreme mada mi se cini da ce se slabo putovati ove god, nema se vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 4, 2016 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Baš taki i izgleda,zaboravi parcijalnu, kao kad otkačiš bateriju. Al nije to, dobro je stegnuto, proveriću još koji puy. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Jun 12, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan SV ovci da li moze polusintetika u SV-a ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7218 Napisano Jun 12, 2016 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan SV ovci da li moze polusintetika u SV-a ? Pa većina to i stavlja. Retko ko da stavlja full sint u njega. Koje ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Jun 13, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Moze polusitetkia .Uvek koristio motul 4T 5100 10w40 i zadovoljan!Sada isto to samo sitetiku i nisam primetio neke razlike. Trebam da menjam prednje plocice,sta mi predlazete da stavim da koci dobro.Nissin sinter metal nema u ponudi za sv,zvao moto-land.Ima EBC dupli sinter do sada ih nisam koristio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan SV ovci da li moze polusintetika u SV-a ? Pa većina to i stavlja. Retko ko da stavlja full sint u njega. Koje ulje? bardahal htc sam sipao, 15-50w Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frostysrb 0 Napisano Jun 20, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koliko vas izađe registracija? Za prvu generaciju se raspitujem Sent from my A0001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jun 21, 2016 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam neki dan dao 18500 za produženje. Najniži stepen sam po osiguranju (bez nezgode od kad sam ga kupio, pu pu...).E sad dodaj na to tablicu, saobraćajnu.Čak mislim da postoji i kalkulator na MUP-ovom sajtu, ali ga nisam koristio nikad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Jun 21, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Za prvu registraciju izadje 24.000 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frostysrb 0 Napisano Jun 21, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Baš mnogo. A za motor do 500 ccm ne izađe ni 13000. Sramota, moramo nešto da izguramo za jeftinije registracije Sent from my A0001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Jun 24, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se ili makar da ima da se registruje na 6 meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
underground 2 Napisano Jun 27, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki SV1000S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!Da li je neko imao problem da mu izgori konektor (spojnica) na granama?Mislim da je taj deo od azbesta ili nekog slicnog materijala u pitanju je SV1000 ali taj deo postoji i na 650.STa bi moglo da bude zamena posto ako se poruci sa donjeg linka izadje 60eur sa troskovima dostave,carinom itd. Stavka sa rednim brojem 6. http://www.cmsnl.com/suzuki-sv1000s-2004-k4-usa-e03_model34933/partslist/BLCK0054.html#results Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7218 Napisano Jun 28, 2016 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se ili makar da ima da se registruje na 6 meseci. Ne daj Bože. Pa da prođemo ko braća iz BiH. Prepolovili trajanje registracije na 6 meseci a cena ostala ista. Za godinu dana 180% cena. Neće se osiguranja odreći para budi uveren. I onako se gro nezgoda ne dešava zimi već leti. Oni kalkulišu rizik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1410 Napisano Jun 29, 2016 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pomoć za nabavku ležajeva volana za SV 650 N. Ko od proizvođača, koje su dimenzije i gde kupiti??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 30, 2016 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Ja stavio ove http://forum.bjbikers.com/uploads/monthly_01_2013/post-13916-0-08963600-1358431427.jpg , timken, kupio u vtl u zemunu, donji je konusni, gornji sam zaboravio.., valjda isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1410 Napisano Jun 30, 2016 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Nego dimenzije, ja nađoh da su ove: 47/25/15 i 55/30/17. Dali je to o.k.? I verovatno je bolje staviti konusne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jun 30, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan To su te dimenzije s tim što je moguće da neki proizvođači označavaju prvo spoljni pa unutrašnji fi a neki prvo unutrašnji pa spoljni - jer su na svim sajtovima što prodaju OEM delove dimenzije tih ležajeva navedene kao 30x55x17 i 25x47x15. U svakom slučaju oba su konusna i široko dostupna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 11, 2016 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je najbolje postaviti slidere i da li moze da se uzme obicna virbla sa navojem koja ce zameniti onu sipku koja ide kroz agregat,tj. da li je to dovoljno cvrsro i sigurno? Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7218 Napisano Jul 12, 2016 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Gde je najbolje postaviti slidere i da li moze da se uzme obicna virbla sa navojem koja ce zameniti onu sipku koja ide kroz agregat,tj. da li je to dovoljno cvrsro i sigurno? Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Ako me osećaj ne vara, Vas gospodine upoznah pre koji dan u Adi kod Roberta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jul 12, 2016 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze obicna navojna sipka ona koju kupis u gvozdjar, preslaba je, zapravo ima svojstva kao Edamer sir. To mora od dobrog materijala da se napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 12, 2016 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je gospodine,upoznamo se kod Roberta abarth hvala ali resili smo da ne ide tu slider vec ispod gde je onaj sraf sto ide u agregat,samo sto je problem naci tako dug sraf korak 1.25 pa cu verovatno morati da pravim... Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Jul 13, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan sv ovci! da li moze na svaju 170 guma nazad i kako bi uticalo na upravljivost i ubrzanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...