Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki SV 650/s

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 336 postova

Momci , imam pitanje: Menjač neće ds ubaci u N, kao da je preskače, isto tako se čuje jako " klak" kad ušalta iz lera u prvu. Šta je kvar , ako neko zna?

Hvala!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

Možda ti kvačilo ne odvaja kako treba. Tako slično i kod mene, ili kad opadne nivo ulja. Malo teže nalazi neutral. Proveri i onaj mehanizam što potiskuje šipku što gura što gura korpu. Ja sam to nešto zimus sređivo, sad radi ko podmazano. Imsš par stranica iza, kako to izgleda.

• Svrati ponekad, 336 postova

Možda ti kvačilo ne odvaja kako treba. Tako slično i kod mene, ili kad opadne nivo ulja. Malo teže nalazi neutral. Proveri i onaj mehanizam što potiskuje šipku što gura što gura korpu. Ja sam to nešto zimus sređivo, sad radi ko podmazano. Imsš par stranica iza, kako to izgleda.

Hvala lepo! Nije moj motor u pitanju, ali sam ga vozio malo i primetio sam to, pa rekoh da pitam šta je

• Drug član, 3012 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

Momci , imam pitanje: Menjač neće ds ubaci u N, kao da je preskače, isto tako se čuje jako " klak" kad ušalta iz lera u prvu. Šta je kvar , ako neko zna?

Hvala!

Skloni zaštitnu gumu kod polugice kvačila, tamo gde bužir ulazi (trebalo bi da je ima, ako nije iskidana),

https://i.ytimg.com/vi/c-Vdu0Lw5-8/hqdefault.jpg

i odvrni kontra maticu

http://imthemechanic.com/wp-content/uploads/2011/04/IMG_09181.jpg

zatim ceo taj adapter za štelovanje odvrni malo, četvrt kruga, pola kruga, zavisi, vidi gde hvata kvačilo posle, vrati kontra maticu i to je to 

crkla mi baterija., koju bateriju arčite, umesto YU ASA!? i kako ste zadovoljni!? gledam Dinavolt YTX12A-BS, i jenu LP istih dimenzija. koristi li neko iz sekte, neku od pomenutih!?

• Hronični Motociklopata, 7325 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Na 2 motora sam imao LP, kod prvog sam novog kupio, i za 2 godine koliko je bio motor kod mene, nisam imao bas nikakav problem, doduse oba motora su popasla reglere pa su dobili nove by Joska, a to je dobitna kombinacija, nov aku+nov Joskin regler i nema da brines :)

slazem se sa kolegom Biker-Boy, pre koji dan sam upravo kupio tog LPa, (4014 din u NSu), na prošlom motoru je LP radio 4 godine, kolko znam i kod sadašnjeg vlasnika još uvek isti akku, radi. Svake zime ga skinem, napunim i u sobu na orman, za mesec dva ga opet malko dopunim, i na proleće pred vraćanje u motor i to je sve. Nikad ne bude na ladnom i nikad prazan.

Sent from my GT-I9060 using Tapatalk

vidi.. SV je dosta mali motor, ali odes sedneš, probaš, ako ti odgovara, nemas sta da se misliš. ja sam 185-186cm, al imam 75-80kg (nisam se skroro merio) i meni je S verzija udobna, al nismo svi istih sklonosti.

Sent from my GT-I9060 using Tapatalk

• Svrati ponekad, 194 postova
  • Motocikl: SV 650 S

Ja sam 202cm 105kg, vozim trenutno S 2002, i moram ti reci bas je mali sv...

Mada meni su gotovo svi koji mi se svidjaju mali  :grr:  , a i ti si tu negde kao i ja...

• U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11

Ja sam 202cm 105kg, vozim trenutno S 2002, i moram ti reci bas je mali sv...

Mada meni su gotovo svi koji mi se svidjaju mali  :grr:  , a i ti si tu negde kao i ja...

Imamo isti problem. >:(

• Hronični Motociklopata, 7325 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Svidja mi se SV pratim temu :D Prva generacija naked mi je lepsi od druge a S verzija obrnuto.

Meni su obe generacije lepe, ali samo S verzije, N je ruzan ko qrac , tu mislim na prednji deo, tacnije satovi, uzas jedan,

Ja sam malcice vislji od her Hostaplera, ali sam tezi 15-ak kg , ali kontam da bi se lepo smestio na njemu, ima lepo siroko sediste

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Svidja mi se SV pratim temu :D Prva generacija naked mi je lepsi od druge a S verzija obrnuto.

Meni su obe generacije lepe, ali samo S verzije, N je ruzan ko qrac , tu mislim na prednji deo, tacnije satovi, uzas jedan,

Ja sam malcice vislji od her Hostaplera, ali sam tezi 15-ak kg , ali kontam da bi se lepo smestio na njemu, ima lepo siroko sediste

Ja sam 183cm i 70kg tako da ono trebao bi mi odgovarati :) Cujem da sediste nije udobno ali nije ni na gpz-u i tesko da je losije od njega :D 

stigla LP baterija, zadovoljan sam, vergla odlično. nego se pojavio drugi problemčić; ne pamti parcijalnu kilometražu., nakon gaženja, kreće od nule. jel se neko sreo sa tim!?, da nema neka "memorijska" baterijica u instrument tabli, pa crkla!? 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja