Disko Nindža 10499 Napisano Maj 10, 2016 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Momci gde kupujete Lanac i lancanike? Doslo vreme za menjanje! Ja sam ovde uzeo za moj CBR, dosta su povoljni http://www.motodelovi.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 12, 2016 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je anpera originalna baterija za SV-a !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je 10Ah ako se ne varam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Momci , imam pitanje: Menjač neće ds ubaci u N, kao da je preskače, isto tako se čuje jako " klak" kad ušalta iz lera u prvu. Šta je kvar , ako neko zna? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 12, 2016 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Možda ti kvačilo ne odvaja kako treba. Tako slično i kod mene, ili kad opadne nivo ulja. Malo teže nalazi neutral. Proveri i onaj mehanizam što potiskuje šipku što gura što gura korpu. Ja sam to nešto zimus sređivo, sad radi ko podmazano. Imsš par stranica iza, kako to izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 13, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Momci gde kupujete Lanac i lancanike? Doslo vreme za menjanje! 120e did zlatni i lancanici sa besplatnom ugradnjom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 13, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Možda ti kvačilo ne odvaja kako treba. Tako slično i kod mene, ili kad opadne nivo ulja. Malo teže nalazi neutral. Proveri i onaj mehanizam što potiskuje šipku što gura što gura korpu. Ja sam to nešto zimus sređivo, sad radi ko podmazano. Imsš par stranica iza, kako to izgleda.Hvala lepo! Nije moj motor u pitanju, ali sam ga vozio malo i primetio sam to, pa rekoh da pitam šta je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7228 Napisano Maj 18, 2016 Drug član, 3015 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Momci , imam pitanje: Menjač neće ds ubaci u N, kao da je preskače, isto tako se čuje jako " klak" kad ušalta iz lera u prvu. Šta je kvar , ako neko zna? Hvala! Skloni zaštitnu gumu kod polugice kvačila, tamo gde bužir ulazi (trebalo bi da je ima, ako nije iskidana), https://i.ytimg.com/vi/c-Vdu0Lw5-8/hqdefault.jpg i odvrni kontra maticu http://imthemechanic.com/wp-content/uploads/2011/04/IMG_09181.jpg zatim ceo taj adapter za štelovanje odvrni malo, četvrt kruga, pola kruga, zavisi, vidi gde hvata kvačilo posle, vrati kontra maticu i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 18, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Hvals! Taj motor je sad kod majstora, drago mi je što izgleda nije mnogo opasno , u €. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan crkla mi baterija., koju bateriju arčite, umesto YU ASA!? i kako ste zadovoljni!? gledam Dinavolt YTX12A-BS, i jenu LP istih dimenzija. koristi li neko iz sekte, neku od pomenutih!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Maj 25, 2016 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Na 2 motora sam imao LP, kod prvog sam novog kupio, i za 2 godine koliko je bio motor kod mene, nisam imao bas nikakav problem, doduse oba motora su popasla reglere pa su dobili nove by Joska, a to je dobitna kombinacija, nov aku+nov Joskin regler i nema da brines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7228 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 3015 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa kolegom Biker-Boy, pre koji dan sam upravo kupio tog LPa, (4014 din u NSu), na prošlom motoru je LP radio 4 godine, kolko znam i kod sadašnjeg vlasnika još uvek isti akku, radi. Svake zime ga skinem, napunim i u sobu na orman, za mesec dva ga opet malko dopunim, i na proleće pred vraćanje u motor i to je sve. Nikad ne bude na ladnom i nikad prazan. Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Maj 27, 2016 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da kupim SV650 N 2003 godiste, ali ne znam da li ce odgovarati mojoj visini od 196 cm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 28, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kupis sebi SV650N u XXXL velicini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7228 Napisano Maj 28, 2016 Drug član, 3015 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan vidi.. SV je dosta mali motor, ali odes sedneš, probaš, ako ti odgovara, nemas sta da se misliš. ja sam 185-186cm, al imam 75-80kg (nisam se skroro merio) i meni je S verzija udobna, al nismo svi istih sklonosti. Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Maj 29, 2016 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci za mene naked motora nema. Nista onda skracujem noge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Maj 29, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 202cm 105kg, vozim trenutno S 2002, i moram ti reci bas je mali sv... Mada meni su gotovo svi koji mi se svidjaju mali , a i ti si tu negde kao i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 29, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se SV pratim temu Prva generacija naked mi je lepsi od druge a S verzija obrnuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Maj 29, 2016 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 202cm 105kg, vozim trenutno S 2002, i moram ti reci bas je mali sv... Mada meni su gotovo svi koji mi se svidjaju mali , a i ti si tu negde kao i ja... Imamo isti problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Maj 29, 2016 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se SV pratim temu Prva generacija naked mi je lepsi od druge a S verzija obrnuto. Meni su obe generacije lepe, ali samo S verzije, N je ruzan ko qrac , tu mislim na prednji deo, tacnije satovi, uzas jedan, Ja sam malcice vislji od her Hostaplera, ali sam tezi 15-ak kg , ali kontam da bi se lepo smestio na njemu, ima lepo siroko sediste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Maj 29, 2016 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 29, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se SV pratim temu Prva generacija naked mi je lepsi od druge a S verzija obrnuto. Meni su obe generacije lepe, ali samo S verzije, N je ruzan ko qrac , tu mislim na prednji deo, tacnije satovi, uzas jedan, Ja sam malcice vislji od her Hostaplera, ali sam tezi 15-ak kg , ali kontam da bi se lepo smestio na njemu, ima lepo siroko sediste Ja sam 183cm i 70kg tako da ono trebao bi mi odgovarati Cujem da sediste nije udobno ali nije ni na gpz-u i tesko da je losije od njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 29, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan wow, mmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Maj 29, 2016 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan kako me uzjebe kad debili nabiju mikrofon u auspuh, kao, da se bolje cuje, a u stvari se jos gore cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 31, 2016 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan stigla LP baterija, zadovoljan sam, vergla odlično. nego se pojavio drugi problemčić; ne pamti parcijalnu kilometražu., nakon gaženja, kreće od nule. jel se neko sreo sa tim!?, da nema neka "memorijska" baterijica u instrument tabli, pa crkla!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...