Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki Z750s

Recommended Posts

• Zainteresovan, 426 postova
  • Motocikl: QJ motor svt 650 x

Kawasaki Z750s godiste 2005, uvezen iz Firence, drugi vlasnik. Sve ispravno, uredno servisiran, bez mana. Ide ko lud, trosi 4,5-5,5l. Kazu da ne moze da se pokvari, nisam u to siguran al daje takav utisak, zapravo ne znam nikoga ko je imao kvar na istom! Na njemu je sve u proizvodnom standardu(diskovi, lanac i td.). Cena 3.500 eura - pa kud jeftinije! Menjao bih iskljucivo za v-strom 650cc.Ponuda vazi do februara a onda ga farbam po svom ukusu i nisam siguran da cu ga posle prodavati. Za sve informacije 064 117 2 119.

Pozdrav

post-2215-045679900 1290593031_thumb.jpg

post-2215-096045400 1290593049_thumb.jpg

post-2215-076168600 1290593065_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: Benelli TRE1130K

Isti imao sezone 06/07. Ostao mi u prelepom sećanju. Pouzdan, linearan razvoj snage, višenamenski, univerzalan...potrošnja :lol: . Pravi izbor za ulazak u svet dvotočkaša. Za svaku preporuku. Srećno sa prodajom.

45.000km , jos u fazi razrade!! Bez sale, ide isto kao kad sam ga kupio sa 15.000km. Ventili, lanac bregaste i td... sve u standardu!!

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Bash lep motor. Svidja mi se takav odavno, samo do sada nisam znao da je >>PRAVI IZBOR ZA ULAZAK U SVET DVOTOCKASHA<<...

ok, da pojasnim za sve, dakle, jedino sto treba da se uradi to je da se promene zadnje kocione plocice(ostalo 1mm mesa)i da se za sledecu sezonu precisti rezervoar ukljucujuci pumpu. Prednja guma stavljena pre 2000km, zadnja moze da ide jos 2-3000km. Promenjene svecice i ulje sa filterom.Sve ostalo je u fabrickom standardu. Registrovan do marta. Dakle, sad je cena ova, kad ga registrujem i doteram u red ove sitnice, prirodno da ce mu se povecati vrednost. Ok?

i dalje aktuelna prodaja.... Promenjena zadnja guma(dunlop) i kocione plocice(AP). Preciscena benzinska pumpa i dizne.Stavljen originalni auspuh od z750 a uz motor ide i originalni. Registrovan 02.04.2011god. Upravo se vratio sa lagane voznje od 1000km i sve radi besprekorno!!! Cena 3.800eura. 064 117 2 119

post-2215-0-27449700-1303799602_thumb.jpg

Evo, sad bas gledam napolje a ono mecava, ladno ko ladno pivo i.... razmisljam sta ce meni motor po ovakom vremenu? Ko velim mozda nekom treba, pa da obnovim prodaju.

Daklen, motor je i dalje ko zmaj zmajeva, ili sto bi rekli ko puska, ocuvan ko chasha, ko da ga je neka baba vozila po germaniji. Ko ima 3100 jevreja treba mu jos 200 jevreja za nove gume i moze da se vozi celo sledece leto bez da igde stane i slichno, bar do 100.000km...posle nije pouzdano sta se desava sa ovim motorom!Dakle ko kupi ima jos fore 40-50.000km.

Srecno sa kupovinom motoraaaa....,. a kolegama koji prodaju srecna prodaja.......

Јел и даље актуелно и која је километража, цена?

Izvini sa zakasnelom reakcijom. Da motor je jos uvek na prodaju. Nisam stigao da ti odgovorim je sam bio negde na bosforu sa istim kad si priupitao!

pozz

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja