steph 89 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan Cao, Zovem se Stefan, imam 3 banke, prvi motocikl sam dobio sa 14 godina, trenutno jasem Kawasaki z750 2005god (cetovinu), cetvrti motor po redu. Ovog leta smo cetovina i ja otisli sami od Kragujevca do Barselone i natrag (citaj: na Kavi 5000+km bez kvarova) Planiram da sledece sezone, pored cetovine, dodjem u posed nekog cistog krosica sa setom supermoto tockova. A, ako se prikupi casha, mozda i jedan CBR1000RR za track days, posto sam se nekako super skontao sa tim motociklom. Prilazem sliku cetovine u touring varijanti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozudrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markee 4 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha AeroX Prijavi odgovor kao problematičan caos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano April 11, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...