Never 2 Napisano Januar 18, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Daj boze pa da bude ovako sredinom februara Dosadilo mi je vise u kolima da se vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 18, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ja zavrsavam radove na motoru pa iscekujem lijepo vrijeme. a bice ga, mora ga bit, ako ga ne bude izmislicemo ga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Januar 18, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sve mirise da nas prava zima tek ocekuje ali tu negde krajem februara moci cemo da se provozamo bez da upasujemo pec u pantalone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Januar 18, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sve mirise da nas prava zima tek ocekuje ali tu negde krajem februara moci cemo da se provozamo bez da upasujemo pec u pantalone Al je daleko taj februar..... Evo ja sam i dozvolu dobio, jos samo mi lepo vreme fali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 18, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Menjam kanadsku klimu za nasu. Hebiga, uvozna je, trebalo bi da je dobra. Sifra: Ista paralela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9850 Napisano Januar 18, 2006 Drug član, 4452 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene vec 30 i kusur dana pada kisa bez prestanka kazu da cemo oboriti rekord padavina iz 50-h :cry: .Mrzi me da hodam a kamoli da se vozim motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 18, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Da, pa naravno. Lepo vreme, a ja jos ni rasklopio motor nisam/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 18, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja nisam u zemlji nerednih nekoliko dana, ali sam cuo da za vikend najavljuju fino vreme. Eto prilike da se malo provoza onaj kome je prolece daleko. Za Bec, za petak najavljuju 12C! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Januar 18, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ðuro brate, nema sumnje, ideš motorom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 19, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Menjam kanadsku klimu za nasu. Hebiga' date=' uvozna je, trebalo bi da je dobra.Sifra: Ista paralela[/quote'] Menjam srpsku klimu za kalifornijsku Prosle godine sam imao prilike mesec dana da osetim Januar u mestu kraj San Jose-a, Kalifornija. Podneva su dovoljno topla da moze da se ide u kratkim rukavima, voznju motora da ne pominjem... A Beograd? Jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaka 50 Napisano Februar 1, 2006 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Pa i kad je zima može http://www.shrani.si/pics/planinap253188.jpg :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 1, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ajde ne ocajavajte februar ima te 28 dana! Proleti za tili cas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 2, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar si bas ti morao da postavis topic?! Kad ce kraj zime... Never Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Februar 2, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Pa i kad je zima možehttp://www.shrani.si/pics/planinap253188.jpg :fcab: Meni se ovo vise svidja Zar si bas ti morao da postavis topic?! Kad ce kraj zime... Never Nikad ne reci nikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 2, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jeli Never, gde si bio kod S.Jose-a, ja sam tamo zavrsio srednju skolu....? Felton? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Februar 2, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan jezik pregrizli, ja sjutra put Jahorine, a ne bude li mi snijega ima sve da vas spalim na lomacu, vjestice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Februar 2, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Jeli Never' date=' gde si bio kod S.Jose-a, ja sam tamo zavrsio srednju skolu....? Felton?[/quote'] Milpitas, tu je i sediste kompanije... Al moram da priznam da sam samo jednom bio u samom San Jose-u, kad smo isli na sushi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1945 Napisano Februar 2, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kad sledeci put budem isao, trazicu hotel u Palo Altu... jebes umrtvljeni Milpitas i Cisco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 13, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan malopre gledah prognozu za ovu nedelju : za vikend se ocekuje 15-ak stepeni... :prayer: \:D/ :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1945 Napisano Februar 13, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan malopre gledah prognozu za ovu nedelju : za vikend se ocekuje 15-ak stepeni... :prayer: \:D/ :biker: To videsmo i Never i ja, al nesto sam skeptican :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 13, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Easy, ako je to tacno, imas pice od mene svaki put kad se sretnemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 13, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo sad sam malo pogledao, izgleda nista od pica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Februar 14, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan A RHMZ kaze Vise ne znam kome da verujem.... Dexterr-u, ajd nas ti prosvetli svojim prognosticarskim mocima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 14, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bogami...ako bude ovako..odo da kupim nov akumulator i isterujem massinu:) a posle na Kop na skijanje. PS Cuo sam da ce Mart biti hladnjikav .....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1945 Napisano Februar 14, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, najavljuju vec 2 dana da ce za vikend biti 10 i preko 10 stepeni Uh taman da isceram makine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...