suzukiford 0 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan prodajem rep od suzuki gsx 600 f motor sam prodao i to mi je ostelo cena repe je 2000 dinara, i dve gume jedna bridgestone 150/70R17 i druga distania 120/70R17 cena obe gume je 1500 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan evo slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih broj telefona: 063/11-42-958 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan dao bih sve za 3000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 24, 2010 (promenjeno) Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan druze,koja guma ima bolju saru,kupio bi ja al mi reci koja je bolja Promenio Novembar 24, 2010 član tindirbp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Novembar 25, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan i jedna i druga su sa dobrom sarom nema razlike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan jel još imaš bridgstone? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek su obe tu tindirbp je reko da ce pozove al jos uvek nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan koliko love koje godište Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan reko sam za obe 1500 din. a za godiste na jednu sam video pise 008 ako je to to a za drugu nisam pogledao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Novembar 30, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan druže meni treba samo 150ka ,znači li to da je jedna 750din ili mora u paru da se uzme? što se tiče god gume treba da nađeš pravougaonik i u njemu 4 cifre(nedelja u kojoj je proizvedena su prve dve a druge dve su godište) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Decembar 1, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan nist mi ne znaci jednu da prodam samo u paru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...