Disko Nindža 10593 Napisano Novembar 26, 2010 Hronični Motociklopata, 7361 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan e kad predje 10-ak hiljada km onda proveri kompresiju pa ces videti dal je dobro uradjeno, na pocetku je uvek dobro ali posle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 26, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ima i toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Novembar 26, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan :'( da, karike su jače od hilzne, ubicu se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Novembar 26, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Pa neka traje koliko traje,original cilindar za moj motor je skup i tesko ga je naci...Vise mi se isplati da ga svakih 10000 km hilznujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemara 1 Napisano Novembar 26, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan stavite nikasil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan93 2 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa i meni je nesto malo 3000din ko god radi 80 90 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Pa nznm da li je malo,ali je odradjeno extra i sluzi me extra..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proka iz Zrenjanina je resenje za hilzne,provereno iz licnog iskustva, radio mi je na nekoliko cross motora i skoro i da nema razlike u odnosu na nikasil.Za 125ice cena je 70e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan a jel radi neko sa nikasilom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan93 2 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan msm da radi jedan ali cekanje je oko mesec dana i msm da se radi u cesku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan93 2 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan e nasao sam tej ventil na izduvu sto je otpao na toj luli kod topa zaglavljen na dva dela polomljen i istopljen je sta ms od cega se tako istopio??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Novembar 29, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam nemojte da se zezneta pa da stavite hilznu od aluminijuma. Zasto zato to se aluminujim brze siri od okolnog metala i izgori vam dihtung ili gumica na glavi to se desilo drugu na Apriliji TUAREG 125 i jos jednom coveku sa foruma na RS-u Ako ipak stavite takvu hilznu onda treba da se malo obradi vrh hilzne tako da kad se rasiri dodje na istu duzinu cilintra. Nadam se da sam nekom uskratio muka posto dihtung progori za 500km i ne moze da se izvali u cemu je caka kad se motor ohladi. Postoje karike od razlicitih materija pa nadji od onog od koga ti je hilzna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad si me podsetio, reko mi je majstor da mora neki drugi klip od onog što je prvo poručio jer ne ide sa hilznom. ako ti je metalan ventil ne znam kako je mogo da se istopi , onda bi se i auspuh i cilindar istopili. možda je neko nešto pre tebe čačkao i vario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 29, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam nemojte da se zezneta pa da stavite hilznu od aluminijuma. Zasto zato to se aluminujim brze siri od okolnog metala i izgori vam dihtung ili gumica na glavi to se desilo drugu na Apriliji TUAREG 125 i jos jednom coveku sa foruma na RS-u Ako ipak stavite takvu hilznu onda treba da se malo obradi vrh hilzne tako da kad se rasiri dodje na istu duzinu cilintra. Nadam se da sam nekom uskratio muka posto dihtung progori za 500km i ne moze da se izvali u cemu je caka kad se motor ohladi. Postoje karike od razlicitih materija pa nadji od onog od koga ti je hilzna hahha to budala samo stavlja od Aluminijuma,celicna hilzna ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 29, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jbg istopio se od velikog trenja,to ti je zbog mozda malo ulja bilo ili sl. bilo je riseva puno i istrosen cilindar i zbog toga ti se sve to desilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan93 2 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan slikacu sutra ventil da vidite kako izgleda strasno..dali neko ima dimenzije ventila ako moze da se napravi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan93 2 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi hitno mi trebaju dimenzije dok sam jos na praksi pa da probam da uradim to?????????? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan93 2 Napisano Novembar 30, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan zar niko nema dimenzije drugari?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 1, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi ima razih ljudi neko zakida na ulju ko moj drugar on ne bi dao vise od 600din za 1l neko ne bi dao 90e za hilznu i tako u nedogled znaci im astedisa i budala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi ima razih ljudi neko zakida na ulju ko moj drugar on ne bi dao vise od 600din za 1l neko ne bi dao 90e za hilznu i tako u nedogled znaci im astedisa i budala tako je Radicu,i ja kaem,sto je skupo zna se,to je i dobro,nesto sto je skupo jeftinije izadje nego jeftino,ako me razumes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 2, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan zar niko nema dimenzije drugari?? nabavicemo no frks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 2, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Skuplja dara nego mera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 3, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi ima razih ljudi neko zakida na ulju ko moj drugar on ne bi dao vise od 600din za 1l neko ne bi dao 90e za hilznu i tako u nedogled znaci im astedisa i budala tako je Radicu,i ja kaem,sto je skupo zna se,to je i dobro,nesto sto je skupo jeftinije izadje nego jeftino,ako me razumes? j...bo mater sad ni ja nerazumem... :D :lud: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan93 2 Napisano Decembar 3, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam koristio ulje tts cisto sinteticko to nije problem jednostavno predhodni vlasnik ili ko vec je budzio ventil i oslabio mu je zidove i paf puce ali motor je radio ko sat isla ko blesava jbg za prolece ce biti u fulu sad je sredjena skroz plocice farbana zadnja guma lancanici lanac sad kad sredimo cilindar dinar nece biti da se stavi na nju neko vreme ako se cuva uf bog da te vidi ali ja sam takav slusam druge koji se bolje razumeju od mene kao na primer TINDIRBP i kad on sredi masinu kao sto kaze da ce biti tip top ima da bude sipaj i vozi:takoje::takoje::takoje::takoje::takoje:.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 4, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha ee jesi otkacen pa jeste jbg sredicemo je u fulu videces,nista nema da brines,ee znas sta bi voleo...da mi posaljes tu masinu da je sklopim bojim se okrenuces nesto naopako ili platnu neku zagubiti,i eto ti belaja,daces tolike pare i da nesto zeznes ,bas bi mi bilo krivo,majke mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...