Jump to content

Moto Zajednica

cagiva freccia 125

Recommended Posts

• U prolazu, 38 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX9R

Pa neka traje koliko traje,original cilindar za moj motor je skup i tesko ga je naci...Vise mi se isplati da ga svakih 10000 km hilznujem...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Da dodam nemojte da se zezneta pa da stavite hilznu od aluminijuma.

Zasto zato to se aluminujim brze siri od okolnog metala i izgori vam dihtung ili gumica na glavi to se desilo drugu na Apriliji TUAREG 125 i jos jednom coveku sa foruma na RS-u

Ako ipak stavite takvu hilznu onda treba da se malo obradi vrh hilzne tako da kad se rasiri dodje na istu duzinu cilintra.

Nadam se da sam nekom uskratio muka posto dihtung progori za 500km i ne moze da se izvali u cemu je caka kad se motor ohladi.

Postoje karike od razlicitih materija pa nadji od onog od koga ti je hilzna ;)

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 332 postova

sad si me podsetio, reko mi je majstor da mora neki drugi klip od onog što je prvo poručio jer ne ide sa hilznom.

ako ti je metalan ventil ne znam kako je mogo da se istopi :staa: , onda bi se i auspuh i cilindar istopili. možda je neko nešto pre tebe čačkao i vario

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

Da dodam nemojte da se zezneta pa da stavite hilznu od aluminijuma.

Zasto zato to se aluminujim brze siri od okolnog metala i izgori vam dihtung ili gumica na glavi to se desilo drugu na Apriliji TUAREG 125 i jos jednom coveku sa foruma na RS-u

Ako ipak stavite takvu hilznu onda treba da se malo obradi vrh hilzne tako da kad se rasiri dodje na istu duzinu cilintra.

Nadam se da sam nekom uskratio muka posto dihtung progori za 500km i ne moze da se izvali u cemu je caka kad se motor ohladi.

Postoje karike od razlicitih materija pa nadji od onog od koga ti je hilzna ;)

hahha to budala samo stavlja od Aluminijuma,celicna hilzna ide

jbg istopio se od velikog trenja,to ti je zbog mozda malo ulja bilo ili sl. bilo je riseva puno i istrosen cilindar i zbog toga ti se sve to desilo

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Veruj mi ima razih ljudi neko zakida na ulju ko moj drugar on ne bi dao vise od 600din za 1l neko ne bi dao 90e za hilznu i tako u nedogled znaci im astedisa i budala ;)

• Podržavam 1

Veruj mi ima razih ljudi neko zakida na ulju ko moj drugar on ne bi dao vise od 600din za 1l neko ne bi dao 90e za hilznu i tako u nedogled znaci im astedisa i budala ;)

tako je Radicu,i ja kaem,sto je skupo zna se,to je i dobro,nesto sto je skupo jeftinije izadje nego jeftino,ako :takoje: me razumes?

tako je Radicu,i ja kaem,sto je skupo zna se,to je i dobro,nesto sto je skupo jeftinije izadje nego jeftino,ako :takoje: me razumes?

j...bo mater sad ni ja nerazumem... :D :D :D:lud: :lud: :lud:

• U prolazu, 26 postova

ja sam koristio ulje tts cisto sinteticko to nije problem jednostavno predhodni vlasnik ili ko vec je budzio ventil i oslabio mu je zidove i paf puce ali motor je radio ko sat isla ko blesava jbg za prolece ce biti u fulu sad je sredjena skroz plocice farbana zadnja guma lancanici lanac sad kad sredimo cilindar dinar nece biti da se stavi na nju neko vreme ako se cuva uf bog da te vidi ali ja sam takav slusam druge koji se bolje razumeju od mene kao na primer TINDIRBP i kad on sredi masinu kao sto kaze da ce biti tip top ima da bude sipaj i vozi:takoje::takoje::takoje::takoje::takoje::takoje::takoje::takoje::takoje::takoje:....

• Podržavam 1

hahahaha ee jesi otkacen :takoje: pa jeste jbg sredicemo je u fulu videces,nista nema da brines,ee znas sta bi voleo...da mi posaljes tu masinu da je sklopim bojim se okrenuces nesto naopako ili platnu neku zagubiti,i eto ti belaja,daces tolike pare i da nesto zeznes ,bas bi mi bilo krivo,majke mi

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja