dejan93 2 Napisano Decembar 4, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan aj javljam ti pa jel moze siti expresom da se posalje cela masina?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 4, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pojatara94 0 Napisano April 23, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko mozda shto ne moze samo da se razbusi aluminijumski cilindar,a da se ne stawlja hilzna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko mozda shto ne moze samo da se razbusi aluminijumski cilindar,a da se ne stawlja hilzna? Prvo se predstavi pa onda redom pitaj sve sto te zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na mojoj yamahi imam hilznu,ali sam dobio motor sa njom,ja sam letos otvorio cilindar cisot da proverim stanje,i video sam da ima hilznu,na kojoj se jos vide tragovi honovanja,klip dobar i sve,i spakovao sam nazad,i radi motor najnormalnije,ide ko besan(verovatno bi isao jos bolje sa originalnim cilindrom,ali ja ne znam kako je pre isao,tako da mi je ovo odlicno),kad se vozi normalno ne prelazi 60C,a cak kad ga cepnem preko 120 padne temperatura na 55C,jedino kad idem po nekim rupama ili tako nesot,pa sve prva druga onda dodje eventualno do 80C,ali cim dodjem do boljeg puta i cepnem ga malo kazaljka automatski pada na 60C. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano April 23, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan A aluminijumski cilindar ne moze da se busi zato sto na povrsini ima tanku nikasil kosuljicu koja je veoma tvrda,i ako ga razbusis skines taj nikasil i dodjes do aluminijuma koji je mnogo mek,i ako bi i radio motor tako bi kratko trajao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...