J0e 7 Napisano Novembar 22, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, u subotu je stigla Yamaha TDR 125, kao moj prvi motor ikada, i sa namenom da uzmem nesto sto je dobro za ucenje, jer nisam vozio nista jace od skutera nikada, niti sam vozio bilo kakav motor sa menjacem. Juce je pao mali test drive uz pomoc ortaka koji vozi vec neko vreme, i dao mi par saveta kako to treba da ide, i sada sam hooked... Pa evo me sada ovde... )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Hej JOe, pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Novembar 22, 2010 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Joe! I raspituj se za polaganje A kategorije, kazne su naaaraaasleee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J0e 7 Napisano Novembar 22, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Heheheh, vec sam to uradio, planiram vec sledeceg meseca da polazem (cim primim platu), jer sam cuo da ce od nove godine biti cimanja u vezi ovog novog zakona i sl... Hvala na dobrodoslicama i savetima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao u klub 125ccm. ja vozim suzuki TS 125 tako da...kolega, vidimo se na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao J0e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan haj joe na pravom si mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...