Ernesto 10 Napisano Januar 17, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ovde napisite nekoliko recenica o sebi, ko ste, sta radite i ostale stvari. To ce pomoci ostalima da vas bolje upoznaju. Morate uneti najmanje 32 slova, ali ne vise od 255 slova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Januar 18, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cool predstavljanje, a i potpis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Januar 18, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A mog'o si i malo da se potrudis, majka mu stara... :? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 18, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde napisite nekoliko recenica o sebi' date=' ko ste, sta radite i ostale stvari. To ce pomoci ostalima da vas bolje upoznaju. Morate uneti najmanje 32 slova, ali ne vise od 255 slova[/quote']Au, aj sad lepo ponovo pokucaj na vrata pa se predstavi kako treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9857 Napisano Januar 18, 2006 Drug član, 4453 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Ovde napisite nekoliko recenica o sebi' date=' ko ste, sta radite i ostale stvari. To ce pomoci ostalima da vas bolje upoznaju. Morate uneti najmanje 32 slova, ali ne vise od 255 slova[/quote']Au, aj sad lepo ponovo pokucaj na vrata pa se predstavi kako treba :fcab: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Januar 18, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ovde napisite nekoliko recenica o sebi' date=' ko ste, sta radite i ostale stvari. To ce pomoci ostalima da vas bolje upoznaju. Morate uneti najmanje 32 slova, ali ne vise od 255 slova[/quote']Au, aj sad lepo ponovo pokucaj na vrata pa se predstavi kako treba :fcab: :fcab: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Januar 18, 2006 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan ajde ne drobite!!radite sta je covek reko :roll: :finger: :mrgreen: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 28, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Uros iz Beograda (Vukov spomenik). Imam 24 god. Vozim Yamahu XV1000 iz 1984-te god. Jedan sam od par kandidata za prijem u mk Arhangel na jesen. Bavim se trgovinom. eh da i ja sam napravio sajt mk Arhangela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 28, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Velkomen bite (jedva sam dvojku iz nemackog imao) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 28, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Napravio si im sajt i samo si kandidat za prijem u clanstvo?! Koja je fora? Sta ti clanstvo omogucava? A da, dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 28, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan U svom tom procesu inicijacije, bitno je da budes korektan prijatelj kluba i da ne budes sebican u trosenju vremena za dobrobit kluba kome jos nisi clan. Time se naravno dokazuje ranije vec definisamo BAJKERSTVO, sto te cini pogodnim clanom za stupanje u klub. Kad samo razmislim kolko je ljudi u nasem klubu dobilo boje, a da ni na jednu voznju sa nama nisu otisli, onda skontam da je to sto Arhangeli rade potpuno ispravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Januar 28, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, Ernesto! Aj nam stvarno reci sta se dobije clanstvom u Arhangelima? To svi slabo znamo... Svi mi ovde gotovo da cinimo BJB klub, a druzimo se i komuniciramo bukvalno svaki dan, sto uzivo sto preko foruma i sajta. Isli smo i na vec nekoliko voznji zajedno, a ova godina mislim da ce biti prepuna toga... Organizovacemo i par akcija (mini kurs prve pomoci i sl.)... Zato me i interesuje sta covek moze pozeleti vise od ovoga? :pivo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 28, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-došao ! Baci sliku bajka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Januar 28, 2006 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan :jos_piva: :jos_piva: :jos_piva: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...