NOTORIOUS 487 Napisano Novembar 19, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi da obujem Yasminu za sledecu sezonu kao i mnogi od vas pa kontam da ce mnogima znaciti ova tema.Kol'ko sam razumeo trebalo bi da jurim sport turing gume.Dakle TDM dimenzije: prednja 110/80-18 i zadnja 150/70-17.Iznesite vase misljenje I POMOZITE: 1. Marka i model, 2. gde ste kupili i koliko ste platili, 3. koliko ste presli sa njima i Vasi utisci Da napomenem da je u pitanju potraga za sport turing gumama cisto da ne bude zabune P.S. Sto se tice "uvoznika" Michelin moto programa zanimljivo je da nemaju NISTA u ovoj dimenziji,a kamoli pilot road 2 za koji sam pitao.... HVALA UNAPRED SVIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Novembar 21, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno se izrazite u bilo kom trenutku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Novembar 21, 2010 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovde, na levoj strani izaberi gume za motore, posle na desnoj preciziraj kakva ti guma treba http://www.internet-prodaja-guma.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan U martu ove godine namontirah na mog TDM-a Continental Conti Force, 20000 km ove sezone, cena za 2 gume bila oko 16000 rsd. Gume nisu upropascene i vozicu ih sigurno jos toliko. Mislim da za ovaj tip motora i neku touring voznju zadovoljava odnos cena-kvalitet. Na suvom solidna kao i na kisi, nista ekstra ali kao i TDM nigde najbolji ali svuda dobar. P.S. Kupljene u Moto-box-u prosle zime na snizenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Novembar 23, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan HVALA PUNO Phobos,uzeto u ozbiljno razmatranje imam jos neke modele i marke koje merkam pa cemo videti. Ostali koji imaju slican motor ili poznaju materiju nek' se oglase po uzoru na Phobosov post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao Motobox danas nemaju nista u mojoj dimenziji.......idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...