Šarba 1048 Napisano Novembar 19, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me iskustvo ljudi koji su probali ove kacige i nosili malo duze. Pre sam nosio FG15 black i posluzila me je jako dobro i nazalost sam je prodao :'( Nekako mi nije isla uz Stroma Sada bih kupio nesto ovako: 1.FG15 Vollez 2.HQ1 solid carbon 3.FS10 smoke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 19, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Samo stanite u red za odgovor Nemojte da se pobijete ko ce prvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Novembar 20, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi ti neko odgovorio da si postavio sličice. Ja sam ovo otvorio iz radoznalosti, da vidim kako izgledaju kacige i kakvi su utisci. Kad čitam nazive modela XYZ mislim da ih ni prosečni vlasnici nisu upamtili, a sa slikama bi bila druga priča. Ili evo, nije me mrzelo, pobedila je radoznalost: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 20, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi ti neko odgovorio da si postavio sličice. Ja sam ovo otvorio iz radoznalosti, da vidim kako izgledaju kacige i kakvi su utisci. Kad čitam nazive modela XYZ mislim da ih ni prosečni vlasnici nisu upamtili, a sa slikama bi bila druga priča. Ili evo, nije me mrzelo, pobedila je radoznalost: Fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 21, 2010 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Nosim cele sezone fs10-freedom, dodushe. Ume malo da magli vizir na nizim temperaturama ako je stavljen stitnik za nos i ako si malo zadihan. Ventilacija ok, buka za ocekivati, a u podnosljivim granicama... E, sad , dolazimo do polozaja voznje, tj glave u toku voznje...nekako mi nije za teneru, tj za takav polozaj tela, glave... Eto , ako sam malo pomogao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Doduše nemam kacigu sa spiska, imam FG 14 Red Phoenix. Generalno sam vrlo zadovoljan sa njom, udobnost, buka i ostalo. Manjkavosti koje bi izneo su nedostatak pripreme za pinlock jel i pored antifog sloja na hladnom vremenu se magli a pošto nosim naočare nikako ne mogu to da ukombinujem da breathdeflektorom. Takođe ventilacija bi možda mogla da bude malo bolja ali sve u svemu FG15 bi trebala da je bolja od FG14 (probao sam jednu longhorn). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...