rafter 110 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim bajkerima...upravo sam dosao sa(jednomesecnog) sljakanja u swici i za uspomenu doneo jedan suzuki ts. jes da su mi iz familije spominjali familiju sto sam svu lovu koju sam zaradio puko za moju suzanu ali eto mene medju vama. iz zrenjanina sam i izmedju ostalog bavim se raftingom pa kad dodje prolece ima mesta u camcu za one koji su raspolozeni. eto toliko za prvi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambi 23 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB1000R Husqvarna TE450 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro uložen novac ako ništa drugo,mislim za tebe A raftinga što se tiče početkom leta dok je voda visoka ako budem išao ponovo na Taru,a svi iz ekipe budu zauzeti zovem te ( kajak za brze vode za dvoje od Đurđevića Tare do ušća sa Pivom u jednom danu). Do tada uživaj u poliranju suzane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan hvala gambi na pozivu. kad ja na prolece budem isao na karpate u rumuniju ili na ibar imas mesto u camcu. ajd, nek bude dva mesta. od opreme ti treba samo volja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_Kov 93 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Cagiva Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan hvala sale. poziv vazi i za tebe i sve ostale. naravno NE PLACA SE, ako je neko to pomislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav buducem bajkeru dobrodosao .Ija sam nekad isao na rafting mozda si me ti vodio (spustanje ibrom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan hvala na dobrodoslici, agen. sinovac nisam te ja vodio ibrom posto si jos uvek ziv. xa, xa. sala, komika. ali, pozvan si za sledeci spust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Novembar 20, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan prihvatam poziv prosli put je bilo fantasticno samo sto je bilo malo hladno (novembar)jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Novembar 21, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan hvala na dobrodoslici, agen. sinovac nisam te ja vodio ibrom posto si jos uvek ziv. xa, xa. sala, komika. ali, pozvan si za sledeci spust. u pravu si nisi me ti vodoi tj ti si isao sa nama kao vodic beli kombi ,vozac kljaja ,mali zica upada u vodu i.t.d.i ti sa tvoim cigarama u flasici i ima jos mnogo toga da se isprica o tome evo jedna slicka mozda ti proradi pamcenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 22, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan auuuuu, al sam omatorio.... pa skroz sam zaboravio. kako da se ne secam, s kljajinim kombijem smo isli...bilo je bas "lepo" vreme. pa daj da se vidimo na pivu i posalji mi ako imas jos koju fotku. mobil mi je 061-6980461. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 22, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan jbt pa tacno se secam mesta gde je zica upao u vodu kad je hteo da izadje na obalu i stao na onu travu. cini mi se da mu je taj dan bio rodjendan? eeeee, godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Novembar 22, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan upravu si bio mu je rodj a sto se tice piva pa valjda cemo se videti u subotu u muzlji na zurci pa eto ti prilika da se revansiras za pivo a za fotke nije problem ima toga dosta ova jedna je bila samo za podsecanje a tacno sam znao da si ti u pitanju rafteru iz zrenjanina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 24, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan evo i suzane. ne zamerite sto ne znam da smanjim sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Novembar 25, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan imas u opstim temama stavku koja se zove uploadovanje slika otvori to a dalje ce ti valjda biti jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 26, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan jaooooo, ljubi te majka pametna...videcu te u subotu kako ces da uploadujes oko ponoci...joj bato ima da te turiram u crveno!!! paaa, jebaja si cvorka!!!! xe,xe, ne mozes da verujes kako mi je drago sto smo se "sreli" posle toliko vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Novembar 26, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan e brate i meni je drago samo da pukne neko lepse vreme pa da se i provozamo zajedno ti sa tvojom suzanom a ja sa mojim dominatorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...