MajorSoul 141 Napisano Decembar 5, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Da Daj slikaj da vidim bas kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Decembar 5, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Sirena je ispod plastike,a slikacu sutra po danu kako smo sproveli mikrofon,tj tastere za paljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 7, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Gde je slika Dzony? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Decembar 7, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako nesto znaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 7, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Nekako mi izgleda mnogo glomazna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Decembar 7, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Hm pa zavisi sta smatras za preglomazno,jer na mom motoru ne bode oci jer je crne boje. Inace skida se jednim klikom i ostane samo kabl koji gurnem gore. A sigurno moze da se izvede i neki mali prekidac Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 8, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan gledam i ne kontam? sad ti vozis po gradu i lovis taj mis u voznji nebi li nekome svrinuo? pazi bio sam taxista i mnogo puta nisam bio u situaciji da se javim na vezu a kako tek to izgleda na motoru! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozim po ulici sa sirenom kao manijak,nego kada zatreba samo bacim ruku na mikrofon,nije mi ne znam gde vec na dohvat ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 8, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi ti da izvedes neki prekidac koji ce ti biti u blizini prstiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Decembar 8, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jes malo čudan patent (bez uvrede), ja sirenu povezujem sa držanjem obe ruke spremne na kočnicama. Ako treba da pustiš jednu ruku sa volana da bi nekome svirnuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma glupo mi je bilo da izvlačim prekidač jer bih onda morao da se odreknem dve sirene i mikrofona... Imam i običnu sirenu za brze akcije Ovo više služi ako se neko zaleti,da vidiš kako se ukopaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 10, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas i obicnu sirenu onda je ok Mogu samo da zamislim kako cvikaju kad cuju poznat zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 10, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ajde snimi zvuk te sirene i reci mi koliko si keša izdvojio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Decembar 10, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Milose svirenu mozes samo u kofer da stavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 10, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ko je rekao da bih ja to stavio na motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Decembar 10, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Samo kazem, znam koliko mesta ima :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Videcu da snimim,ali ne znam bas koliko ce kvalitetno moj telefon da snimi zvuk Mozda nadjem neki mikrofon I da,svega 2 soma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2126 Napisano Decembar 11, 2010 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima drugar moj to na kolima. Svira pandursku i ambulantnu melodiju i moze da prica kao na megafon. Cuje se odlicno, skoro kao pandurska. Nece se cuti niz ceo blok ali tamo gde treba hoce sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Decembar 11, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Taj megafon je sjajna stvar, recimo u gradskoj gužvi: "Kššššš... Obraćam se gospodinu u belom golfu. Gospodine, vi ste idiot, j.... vam mater i sve po spisku. Hvala svima na pažnji." 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Decembar 11, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan HAHHA Nole jesi zmaj. Stvarno interesantna stvar, gde se to moze kupiti? Uglavno svako se isprepada kada se iza njega ukljuci sirena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2126 Napisano Decembar 11, 2010 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trbalo bi da ima u Gang Land-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Decembar 11, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Taj megafon je sjajna stvar, recimo u gradskoj gužvi: "Kššššš... Obraćam se gospodinu u belom golfu. Gospodine, vi ste idiot, j.... vam mater i sve po spisku. Hvala svima na pažnji." :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Decembar 11, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Taj megafon je sjajna stvar, recimo u gradskoj gužvi: "Kššššš... Obraćam se gospodinu u belom golfu. Gospodine, vi ste idiot, j.... vam mater i sve po spisku. Hvala svima na pažnji." ...i onda gospodin iz belog Golfa izađe i pokaže službenu legitimaciju i kaže: " Momak vozi zamnom..." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arrow 31 Napisano Decembar 11, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Taj megafon je sjajna stvar, recimo u gradskoj gužvi: "Kššššš... Obraćam se gospodinu u belom golfu. Gospodine, vi ste idiot, j.... vam mater i sve po spisku. Hvala svima na pažnji." ...i onda gospodin iz belog Golfa izađe i pokaže službenu legitimaciju i kaže: " Momak vozi zamnom..." tesko da ce moci "kroz shljivike i livadeeeee...." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Decembar 11, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Taj megafon je sjajna stvar, recimo u gradskoj gužvi: "Kššššš... Obraćam se gospodinu u belom golfu. Gospodine, vi ste idiot, j.... vam mater i sve po spisku. Hvala svima na pažnji." ...i onda gospodin iz belog Golfa izađe i pokaže službenu legitimaciju i kaže: " Momak vozi zamnom..." tesko da ce moci "kroz shljivike i livadeeeee...." recimo u gradskoj gužvi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...