hama 10 Napisano Octobar 8, 2011 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko moze da mi pomogne gde da nadjem termo pokrivac za noge ili vec kako se zove u pitanju je beverli 200 unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Octobar 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 313 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko moze da mi pomogne gde da nadjem termo pokrivac za noge ili vec kako se zove u pitanju je beverli 200 unapred zahvalan Imas u Trionu da narucis Tucano Urbano,evo link za modele: http://www.tucanourbano.it/main/termoscud.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 8, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan kolega Nole Zmaj prodaje..evo linka http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/72816-termo-kecelja-za-maxi-skuter-oj-pro-leg-f/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Octobar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da je moj model malo veliki za Beverli, ali ako si zainteresovan, možemo da probamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hama 10 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan puno hvala na pomoci mislim da cu zavrsiti sa noletom naravno kad se cujemo i probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Octobar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hama dobio finu kecelju, nadam se da će ga dobro služiti i grejati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Octobar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan moj dodatak je prohromski auspuh i grana koje sam sam napravio....znaci homemade.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Octobar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo vrlo ozbiljno izgleda! Opiši malo zvuk, da li su bolje performanse, koliko te sve izašlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Octobar 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovo vrlo ozbiljno izgleda! Opiši malo zvuk, da li su bolje performanse, koliko te sve izašlo... hvala.....bez db kilera ima mnogo mocan zvuk bar za mene...pali alarm probao sam sa db-om onda je bas onako tih.....u rangu sa fabrickim.....materijal me je kostao oko 50e....sve....posto nisam imao argon da ga ne bih usrao sa co2 platio sam pecenje komsijama....i to je to...sve je izaslo 50e....sto se tice preformance mislim da sam dobio na snagu ako me zvuk ne vara..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Octobar 17, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan u petak ti ja posaljem mail autocop-u za jcosta variator...i dobijem odgovor nazad JCosta varijator, cena je 230eur. pa kakav je m... li mu j.... jel vredi te novce i da li uzimati za 250-tku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Iskustva sa J Costa varijatorima su dosta podeljena. Trebalo bi da dobiješ bolja međuubrzanja i nešto krajnje brzine ali se spremi i na veću potrošnju goriva. Imaš i temu o J Costa varijatorima u Caffe-u i u njoj iskustva i moja i kolega koji su montirali J Costu na svoje motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan u petak ti ja posaljem mail autocop-u za jcosta variator...i dobijem odgovor nazad JCosta varijator, cena je 230eur. pa kakav je m... li mu j.... jel vredi te novce i da li uzimati za 250-tku? Kada budes procitao sve o JCosta varijatorima videces da su svi rekli da se motor mnogo vrti.. ja sam isto hteo JCosta ali sam se odlucio za Polini Maxi Speed Control varijator.. iz prostog razloga jer to koliko se motor vrti mogu ra regulisem tezim ili laksim rolnicama.. a pritom motor ide bolje nego sa fabrickim varijatorom.. krajnja brzina ista samo medju ubrzanja bolja.. a sve ukupno je jeftinije skoro 100e.. imas i varijantu Malossi Multivar 2000.. Savet ti je da dobro razmislis.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Octobar 19, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan pa trenutno sa tim ciframa mogu samo i da razmisljam o tim delovima dosla zima pa se treba drugo raditi... komplet rastav plastika i promena boje... cim krenem stavljam temu sa svim detaljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Octobar 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, našao sam nešto što bi trebalo da postane standardni deo opreme za maxi-ste, obzirom na temperature ovih dana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4663 Napisano Octobar 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5990 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da nema termo prekid ali verujem da radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 30, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam CTEK-ov punjac da mi puni motor preko zime. Odlicna stvar, jeste malo skuplja ali vredi para: http://www.youtube.com/watch?v=M_em8ChoNis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1533 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 1554 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan moj dodatak je prohromski auspuh i grana koje sam sam napravio....znaci homemade.... Fantastican izduv druze ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1533 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 1554 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam CTEK-ov punjac da mi puni motor preko zime. Odlicna stvar, jeste malo skuplja ali vredi para: http://www.youtube.com/watch?v=M_em8ChoNis Ako koliko je kostao Majore ? Moj burazer kupio neki punjac za promenljivim amperazama punjenja u Metrou za oko 2000 dindzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11534 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan nntom kasnis sa pohvalama ihaaa Covek ima vec drugi izduv, bese sa nekog GSX-R-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Fantastican izduv druze ! hvala....sad je stavljen od gsxr-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan nntom kasnis sa pohvalama ihaaa Covek ima vec drugi izduv, bese sa nekog GSX-R-a? da da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Februar 21, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam CTEK-ov punjac da mi puni motor preko zime. Odlicna stvar, jeste malo skuplja ali vredi para: http://www.youtube.c...h?v=M_em8ChoNis Ako koliko je kostao Majore ? Moj burazer kupio neki punjac za promenljivim amperazama punjenja u Metrou za oko 2000 dindzi... Ovde sam ga pazario: http://www.skutercentar.rs/catalog/punjaci/ctek---punjaci/ctek-xc-800-6v.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11534 Napisano Februar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravi Ivana kad budes isao sledeci put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Gdje ima da se kupe tuning dijelovi za yamahu aerox replica rossi 2010 ...mislim na plastiku preko zadnjeg sica,plastika ispod stopa sto dodje,bocnu stopu,providni stop i zmigavce... ako neko zna neka mi javi na pm .. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11534 Napisano Februar 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imas PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...